PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31413}
7,8 633 tys. ocen
7,8 10 1 633098
8,4 98 krytyków
Dzień świra
powrót do forum filmu Dzień świra

Najgorszy film jaki widziałam ostatnimi czasy... Dobrze, że oglądałam go w domu, bo gdybym wywaliła pieniądze w kinie byłabym na prawdę zła. Film jest przesadnie wulgarny. W sposób bardzo płytki pokazano jakim jesteśmy narodem. Reżyser starał się zrobić coś co miało nami wstrząsnąć do głębi, dać do myślenia a po prostu mu nie wyszło. Podał wszystko na tacy - tak, że w zasadzie po 40 minutach tej chały miałam jeszcze nadzieję, że coś się w końcu wydarzy... a tu nic - płycizna do samego końca. Ciągłe bluzgi, pokrzykiwanie, opętanego fobiami Adasia, na wszystko i na wszystkich, jego przemyślenia godne sama nie wiem czego. Wszystko to powoduje, że bardzo zawiodłam się na tym filmie. Jedyne co warto było obejżeć to modlitwa Polaka, ale to całe 5 minut filmu ...

użytkownik usunięty

film nie dla idiotów
Być może dlatego duzej liczbie osób nie przypadł do gustu.
Tym samym nie różnisz się od tych wszystkich kreatur,jakie Adaś spotakał na sewej drodze,zwłaszcza pasujesz do tych kobietek w pociągu."bodzirejka głupia p...."
Nie jest to film dla nawiedzonych nastolatków to film dla dorosłych a nie płytka komedia udająca głęboki dramat.