Dlaczego TVP2 sprzedało ten świetny film komercyjnemu TVN-owi, to już nie to samo. Świat umiera. I jeszcze te zwiastuny, sceny poucinane i ocenzurowane. Idiotyzm!!!
Nie oglądałem na tvn całości , ponieważ włączyłem go sobie dzień wcześniej , "Pręgi" oglądałem kiedy postanowiłem przerzucić jaka scena leci i co widze , reklamy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Takiego filmu nie można przerywać ,traci przez to cały obraz i humor.
O ile dobrze pamietam to na tvp1 był i dobry odbiór i co prawda nie było reklam :]
Co wy chcecie!!! musieli odsprzedać bo niemieli na wypłatę dla Tomasza Lisa! i całej reszty śmietanki. Jak Lisek bierze przeszło 100 000zł miesięcznie to co się dziwić a biedaki ciągle płaczą że abonament musi być To się PYTAM PO CO TE REKLAMY TEŻ PUSZCZAJĄ??!! TVN, polsat bez abonamentu a radzą sobie lepiej niż te zakute TVP!
Jak już coś to abonament niech idzie tylko na produkcję filmów!
A nie że ja płacę a oni dająLisowi taką górę KASY jak nie chce za 2 tysiące to niech SPITALA!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fisher zauważ tylko co leci na TVN i Polsacie, a co na TVP. Komercyjne stacje puszczają wciąż to co przyniesie im zyski, czy widziałeś kiedyś na TVN-ie film Zanussiego albo Stuhra? Jeśli całkowicie zlikwidują abonament już nie obejrzymy sobie filmów Kieślowskiego czy czegoś w Kocham Kino. Teraz przyjdzie nam oglądać Transformersy i Spidermany.