PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31413}
7,8 632 tys. ocen
7,8 10 1 631746
8,4 95 krytyków
Dzień świra
powrót do forum filmu Dzień świra

Teksty:)

ocenił(a) film na 10

Dzień Świra

I znów zachowuję się kurwa nieasertywnie, jaaa pieerdolee, czy jestem wariatem ?

Czy panowie muszą tak z rana napierdalać!?

Dżizus kurwa ja pierdolę!

Co mi pani tu sra tym psem pod oknem?!

-brioszki ci kupiłam na kolacje!
-tak, brioszki
-brioszki na kolację!? Ty chba masz coś z głową!
-z dupą!
-z dupą to ty zawsze coś miałaś, wściekliznę macicy! Idź kup sobie kołek osinowy usiądź na nim to się może uspokoi!

-wychodzę za mąż
-za psa!
-za gówno
-suka powinna za psa wyjść

Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te chuje w tych jebanych autach

Jak stary stawia dziubek to nie ma chuja we wsi!

Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza, że właśnie moja racja jest racja najmojsza!!!

To be KURWA! Or not to be!

W nocy sobie śpię, śpię, śpię ...a w dzień chodzę, chodzę, chodzę...Śniadanie sobie jem, jem, jem... jaa...niee.... tępe cipy, raszple z drutu... nieuki jebane.

Kurwa , nie pocałowałem stópki Jezuska Małego przed wyjściem ...

Fajos.... nieeee - Chujos !

Gdy wieczorne zasną zorze, zanim głowę do snu złożę, modlitwę moją zanosze Bogu Ojcu i Synowi, dopierdolcie sąsiadowi. Dla siebie o nic nie wnoszę, tylko mu dosrajcie prosze, kto ja jestem - Polak mały, mały zawistny i podły. Jaki znak twój - krwawe gały. Wznoszę swoje modły, do Boga Marii i Syna, zniszcie tego skurwysyna. Mego rodaka sąsiada, tego wroga - tego gada, żeby mu okradli garaż, żeby go zdradzała stara, żeby mu spalili sklep, żeby dostał cegłą w łeb. Żeby mu się córka z Czarnym i wogóle żeby miał marnie. Żeby miał AIDS’a i raka - Oto modlitwa Polaka!

Skąd Litwini wracają ? ... Tak tylko powiedziałem.... Panie chuj tam z Litwinami

Mamo, ja mam 49 lat...7 razy 7...
A ja mam 70, 7 razy 10

Stopy myję w tej wodziem po twarzy i tyłku - taniej i ekologiczniej.

Jak to umierasz...zjedz zupę... Taki był mądry, a teraz umiera..

Wypierdalaj Pan z tą harmoszką!

- Czy panowie muszą tak napierdalać, od bladego świtu?! Że nie podbijam karty na zakładzie o siódmej rano, to już w waszym robolskim mniemaniu muszę być nierobem?! Już możecie inteligentowi jebać po uszach od brzasku! Żeby se czasem kałamaż nie pospał godzinkę dłużej kapkę od was, skoro zasnął dopiero nad ranem! I żeby się kompletnie spalił w blokach już na starcie! Grunt, że kurwa inteligent załatwiony na dzień cały! Wrócić i napierdalać jak siąde do pracy!

- O rzesz ja pierdole, kretyn goli ręcznie trawnik golareczką na kiju, chyba do golenia! Panie, tym chce pan kurwa zgolić to wszystko?!
- Jak zgolić?
- No, bo trudno to nazwać strzyżeniem!
- O co panu chodzi?
- No, tym chce mi pan pierdzieć pod oknem do nocy?
- Za dnia nie skończe tego, w ogóle dziś nie skończe. Normalni ludzie w pracy siedzą o tej porze.
- Ja tutaj jestem w pracy!
- Też tu jestem w pracy.
- Co pan myśli, że jeśli nie podbijam karty w fabryce azbestu, o siódmej, albo drutu, albo nie napierdalam z datownikiem, listy na poczcie do szesnastej to nie jestem w pracy?! Kumasz pan to, czy masz pan za daleko do łba?! Ja tutaj właśnie pracuję!
- A ja nie pracuję?!
- Ale tym takim, taką...
- To że mi ukradli...
- Tym to se pan może pan łeb, dupę ogolić!!!
- A pan sobie mózg ogól!!! Idź pan, rób pan swoje!