Film tylko dla świrów! Reakcją każdego posiadającego choćby minimum dobrego smaku, poczucia humoru będzie zniesmaczenie niskim poziomem tego filmu. Masakra pod każdym względem!!! Żałuje tylko, że główny bohater "zaledwie" kilkanaście razy powtarza gag z poprawianiem kroku w spodniach (czemu tak mało???)...bardzooooo śmieszne....dostałem przepukliny. Natychmiast. Bardzo bolało...ale co tam. Przecież to film roku. Więc dalej śmiałem się przez łzy. Grunt przecież to powtarzać do usranego znudzenia nawet cieniutki gag...w końcu będzie śmieszył. Pamiętacie powtarzane w "Allo allo" przez panne z ruchu oporu: <<<<Słuchajcie bo nie będę 2 razy powtarzać>>>>??? Pamiętacie??? To zapamiętajcie!!! Obchodźcie DZIEŃ ŚWIRA łukiem tak szerokim jak to tylko możliwe, nie dotykajacie nawet kasety - w środku znajdziecie największe gówno roku!!!
odp
Twoja ocena jest niesprawidliwa. Czemu uważasz, że film ma niski poziom? Wcale tak nie jest, film jest głęboki, niecodzienny. I wręcz pozorom nie jest kolejnym filmem typu "chłopaki nie płaczą"
beznadzieja
Nie znalazłem w tym filmie absolutnie nic głębokiego. pomysł dobry na 5 minut rozciągnięto do granic absurdu. sądząc po reakcjach publiczności w kinie większości ludzi podobało się - mnie jednak nie śmieszy bezustannie powtarzane przez Marka vel Adasia "kurwa ja pierdolę", podobnie jak, zapewne w założeniu reżysera, zabawne "natręctwa" głównego bohatera.