obejrzałem to i w ciągu 90 minut był jeden dobry moment (jak stał w kiosku czy gdzieś). reszta jest żenująca, o mało nie zasnąłem.
też zawsze jak oglądam coś żenującego to chce mi sie spać. a jeżeli to było dla Ciebie żenujące, to może nie wychodź już z domu bo przy zetknięciu z pierwszym lepszym człowiekiem zapadniesz w sen, wszyscy pomyslą żeś chory na narkolepsję a wtedy kto wie, jka to się skończy! Ze zwoją przyzwoitą buźką lepiej siedż w domu i nie patrz na świat taki, jaki jest. Kup może jakiś film(przez neta oczywiscie)o ptaszkach co ćwierkają, motylkach co latają(ale oczywiście nic innego nie robią-Broń Boże proreacja czy zdobywanie pokarmu!)i o tym jaka Polska jest fajna i jak nam w niej przyjemnie i wesoło.
Powodzenia i uszanowanie..
Paniika.... Nie normalna jesteś! O co ty się czepiasz?
Jarek W. ma racje! Film ma strasznie prymitywny i wulgarny humor, i mimio trafnej satyry jest poprostu niesmaczny...
Co z was za wydelikacone księżniczki?! To nie jest tylko satyra, w tym jest mniej wyolbrzymienia i wyjaskrawienia niż wam sie zdaje. Myślicie, że człowiek jest "smaczny" i przyzwoity? Nie, człowiek jest właśnie wulgarny(słowo wulgarny notabene pochodzi od słowa "wulgatus" czyli powszechny...)i prymitywny, tylko że zakrył to wszystko garniturem i myśli ze się nie wyda. Ale niektórzy to dostrzegają.Zauważ zreszta ze tam ten wulgaryzm miesza sie z wrażliwością na sztukę. I taki jest człowiek, że się to wszystko w nim miesza.Nie ma jednoznaczności, a Wasze skrzywione grymasem obrzydzenia mordki tego nie zmienią. Pozdrawiam
Bo widzicie tylko przekleństwa i wulgaryzmy. Nie widzicie głębi tego filmu, tu nie chodzi tylko o przekleństwa, czy humor. Przemyślcie sobie chociaż scenę w której "politycy" rozdzierają flagę - ten film tylko na pierwszy rzut oka wydaje się głupi, prymitywny etc. taqk naprawdę jest genialny.
Dla mnie też straszne nudy. Ja jak oglądam komedie to chce się pośmiać... ale z śmiesznych scen a nie z żałosności kraju w jakim mieszkamy. Amerykanie robią milion razy lepsze komedie.