PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=487563}

Dzień dobry TV

Morning Glory
2010
6,3 45 tys. ocen
6,3 10 1 45133
4,9 19 krytyków
Dzień dobry TV
powrót do forum filmu Dzień dobry TV

Świetna rola Rachel McAdams ! Film lekki i przyjemny ... a nie jak jakaś denna komedyjka,
których jest wiele ostatnimi czasy! Świetnie zrealizowany ... i właściwie widzę pewne
podobieństwo z "Diabeł ubiera się u Prady". Lekki i zabójczo przyjemny film ... w sam raz do
obejrzenia we dwoje ... 8/10

ocenił(a) film na 7
Adash

Zgadzam się, świetna rola Rachel - była zajebista :D z resztą Harrison Ford też rewelka ;) ogólnie film dobry, miło się ogląda, zero nudności ;) polecam!

elo84

To właśnie takie nie wiadomo co jak "Diabeł ubiera się u Prady". Kolejne perypetie jakiejś karierowiczki, która biedactwo oczywiście musi samotnie walczyć z twardogłowym gigantem w swojej branży. Gdyby to rozciągnąć na 100 odcinków można by zrobić z tego scenariusza typowy amerykański, nudny współczesny serialik. Jedynymi fajnymi rzeczami była istotnie niezła gra głównej aktorki i ostatnia piosenka Natasha Beddingfield - Strip Me.
@elo84 - czy Ty wiesz, że słowo zajeb...y jest wulgarne? Żebyś to zrozumiał zapytam tak: czy mówisz do kumpla: "kochałem się ze swoją dziewczyną", czy też "jeba...m się ze swoją dziewczyną"?

ocenił(a) film na 7
Jack_Holborn

może i jest słowem "wulgarnym" jak to ująłeś, ale każdy wie o co chodzi, wiec nie rób jako jedyny z tego problemu! olaboga, koniec Świata, jak można powiedzieć była zajebista?!

elo84

@elo84 - nie rozumiem dlaczego słowo "wulgarnym" wziąłeś w cudzysłów. Czyżby to miało oznaczać, że wulgarnym "inaczej", takim z przymrużeniem oka? No to ponawiam moje pytanie, bo nie raczyłeś na nie odpowiedzieć: czy mówisz do kumpla: "kochałem się ze swoją dziewczyną", czy też "jebałem się ze swoją dziewczyną"?
Olaboga? Ja znam też inne niecenzuralne wyrazy, ale nigdy by mi nie przyszło do głowy rzucać nimi na publicznym forum. Jeżeli "84" odnosi się do Twojej daty urodzenia to powinieneś jako dorosły facet zrozumieć to, a nie w głupkowaty sposób się bronić pisząc, że "każdy wie o co chodzi". Co to właściwie znaczy??? Czyżbyś chciał zasugerować, iż skoro dużo ludzi tak pisze, to znaczy, że staje się to normą? A więc skoro bezmózgom wolno, to czemu ja mam się nie zniżyć do poziomu bezmózgów? Czy naprawdę nie znasz innych słów na wyrażenie intensywnych emocji?

ocenił(a) film na 7
Jack_Holborn

Dlaczego używasz wulgarnych słów na publicznym forum, gdybyś przypadkiem nie wiedział o czym mówię to zacytuje twe słowa chłopcze "...czy też "jebałem się ze swoją dziewczyną"? - nieładnie!

elo84

@elo84 - barrrdzo błyskotliwe. Nie wiedziałem, że w Sopocie mieszkają tacy nie-w-ciemię-bici ludzie.

ocenił(a) film na 8
Jack_Holborn

Zaaajeebiissttyyyyyyyy film ! Polecam! :-)

selma_filmweb

Lekka ,przyjemna i zabawna komedia. !!!

selma_filmweb

Rzeczywiście, zajebiście poje*ana to jesteś. Lekarze rozkładają ręce.

ocenił(a) film na 8
Jack_Holborn

Nad Tobą całe życie rozkładali? Ojj, wiedz, że nie każdy ma tak jak Ty...;-)

selma_filmweb

Jack_Holborn ...przyszedles się tutaj wyżyć i popastawić ? Bo tylko tak moge wytlumaczyć twoje denne i przyziemne wypowiedzi. Zero klasy i taktu. Ale widocznie i tacy ludzie muszą być ktorzy uzewnetrznić potrafia sie tylko w świecie wirtualnym. Pozdrawiam

Adash

Chyba jak dotad najlepsza rola Rachel McAdams...

ocenił(a) film na 7
Adash

Jak dla mnie Morning Glory jest dużo lepszy, niż Diabeł ubiera się u Prady, na którym trochę się nudziłam.
I zgadzam się z CyboRKg, Rachel była rewelacyjna, jedna z jej najlepszych ról.

Adash

bardzo lubię Rachel McAdams, film przyjemny ale czegoś mi brakowało. nie wiem tylko czego. może chciałam się wzruszyć... heh