Witajcie.. może mi ktoś powiedzieć o czym ten film jest? o zamachu czy o problemach młodzieży? czy jeszcze o zobczeńcu?
Bo nie wiem po co są tam przedstawione różne sceny które w ogóle do siebie nie pasują.. nie wiem jakie przesłanie ma ten film..
Sam zamach na te centrum w którym zniszczył tylko jeden sklep i zabił tam 8 osób których chyba i tak nie przedstawiono trwa najmniej ze wszystkich scen..
albo ta scena z tym seksem, ok babka w barze była napalona chciało jej się ruchać ale co to ma wspólnego z napadem na centrum? niby ten gościu "Jeff" później spotkał tego zamachowca wiec jakieś powiązanie jest ale kompletnie nie mające nic wspólnego..
Powiedziałabym raczej, żę osoba pisząca opis filmu nie wiedziała o czym jest. Ja powiedziałabym bardziej, ze jest to historia Jeffa, który po dość traumatycznych wydarzeniach zmienia sie (ostatnia scena może naucze się śmiać czy coś takiego) Ogólnie film trochę dziwny, ale może mieć jakiś sens. Dziwne jest dla mnie to, że nie ma prawie żadnych informacji. To czy zboczeniec rzeczywiście nim jest albo powód dla którego facet zabija wszystkich, których spotka na swojej drodze czy dlaczego dziewczyna, w której Jeff jest na początku zakochany mści się na zboczeńcu.
Myśle, że film jest po prostu o problemach ludzkich.