PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624578}
5,1 2,1 tys. ocen
5,1 10 1 2059
Dzień zabijania
powrót do forum filmu Dzień zabijania

wtf

ocenił(a) film na 1

na zagraniczych forach pisza ze jest to najgorszy film jaki ogladali a tu 10?10? i pewnie po trailerze
ktos ocenil .... polacy.... mi sie nie podobal taka niska polka

Sid_Dis

1. Każdy ma swój gust.
2. Film od dawna jet w necie, więc nikt tu nie ocenia po trailerze.

bartik101

Co za film! Z czystej ciekawości to obejrzałem i z bólem wytrwałem do końca. Jakaś kretyńska psychodelia. Zrozumiałem z tego, że ten typek Malcolm to jakby nawiązanie do postaci z tej masakry w centrum handlowym Aurora Town Center w USA w 2012 roku. Drugie, że niby to jakieś studium o skomercjalizowanym, znudzonym społeczeństwie oraz o tych nastolatkach co tylko łażą po galeriach, a ich główne zajęcie to ćpanie i kręcenie beki ze wszystkiego oraz braku empatii. Jeden z nich dopiero po wszystkich wydarzeniach - uświadamia sobie że nie jest tacy jak inni i z zaćpanego debila przechodzi cudowną metamorfozę psychiczno - intelektualną. Różne już poryte filmy widziałem, ale ten to... Tyle z tego wyniosłem w skrócie

stateofdreams

Nie wiem, nie oglądałem, ale wkurzają mnie komentarze podobne do tego na górze.

Sid_Dis

Polacy z małej litery, brak znaków interpunkcyjnych, literówki... Powiedziałbym pieprzone Polactwo!

Sid_Dis

Film nie był psychodeliczny, a psychologiczny. Postacie mocno charakterystyczne choć zbyt skrótowo przedstawione, brak studium, i przez to stracił wyraz Sorry, że nie było scenariusza jak w "Szklanej pułapce"..hyh. W życiu jest podobnie - dziwnie i bez fajerwerków, a życie toczy się dalej...