PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=4340}

Dziennik Bridget Jones

Bridget Jones's Diary
2001
6,9 292 tys. ocen
6,9 10 1 291825
6,8 52 krytyków
Dziennik Bridget Jones
powrót do forum filmu Dziennik Bridget Jones

Osobiscie musze przyznac ze obejrzalem ten film po obejrzeniu czesci drugiej, ktora byla jednym z gorszych filmow jakie ostatnio widzialem. Jezeli mialbym ocenic czesc druga jednym slowem na mysl przychodzi mi tylko GŁUPKOWATY. Jednak wszyscy znajomi a w szczegolnosci znajome zachecaly mnie do obejrzenia jedynki mowiac ze rzeczywiscie czesc druga im nie wyszla ale jedynka jest rewelacyjna. I w sumie zupelnie spontanicznie wlaczylem go statniej niedzieli gdyz mialem ten film od jakiegos czasu na kompie i musze przyznac ze rzeczywiscie byl lepszy od jedynki poprostu mniej głupkowaty jednak i tak nie dla mnie. Nie bede opisywal co mi sie w nim nie podobalo bo to mijaloby sie z celem na pisze tylko ze zgadzam sie z wiekszoscia ludzi na forum TO JEST FILM DLA KOBIET!!!!! jedno moge przyznac ze mozna wyciagnac jednanauke jezeli to jest film z ktorym tyle kobiet sie utozsamia to nalezy go ogladac i uczyc sie co robic a co nie. i szczerze to tu jest dramat bo tak na prawde postac ktora dawala rade dla mnie jako faceta to Daniel Cleaver ktory okazal sie zwykla swinia. dlatego chyba musze sie nad soba zastanowic pozdro