PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=4340}

Dziennik Bridget Jones

Bridget Jones's Diary
2001
6,9 292 tys. ocen
6,9 10 1 291825
6,8 52 krytyków
Dziennik Bridget Jones
powrót do forum filmu Dziennik Bridget Jones

Według Mnie film wyłącznie dla kobiet !!!!!!!!

ocenił(a) film na 8
Jacek

dla kobiet
ten tylko dla kobiet ale są filmy - tylko dla męzczyzn - i jest o.k.

ocenił(a) film na 8
Beta

dla wszystkich...
bez przesady, ten film nie jest tylko dla kobiet, tak jak nie ma filmów tylko dla mężczyzn...

są filmy o kobietach, o mężczyznach - często przydatne dla płci przeciwnej...

Ponk

dokładnie
dokładnie! jak można tak powiedzieć, że są filmy dla kobiet i mężczyzn - co to wogóle za podział? przecież każdy lubi coś innnego i kobiety też lubią te filmy "dla mężczyzn", a faceci te "dla kobiet". Więc bez przesady z takimi podziałami.
Tak ja napisałeś są filmy o kobietach i o mężczyznach ale zazwyczaj są one właśnie przydatne dla płci przeciwnej. A Dziennik Bridget Jones bez wątpliwości do takich należy!

ocenił(a) film na 8
gonia

no właśnie...
szczerze mówiąc, to czasem przydatny jest dla mnie taki "babski" film... po co tak je dzielić? w ogóle kategoria "dla mężczyzn" z czego miałaby się składać? to zupełnie głupi pomysł z takim podziałem kina...

Ponk

zgadza się ale...
zgadza sie jest przydatny ale o tym zdaje się już napisałeś wcześniej...
ja rozumiem, że jest to lista dyskusyjna ale bez przesady ile można pisać o tym samym?
czy zawsze ostatnie słowo musi należeć do Ciebie...

ocenił(a) film na 8
gonia

re...
właśnie...gdzies tam pojawił się jednak ten podział - kobiety-mężczyźni.Oczywiście, że nie chodzi mi tak dobitnie, by rozgraniczyć filmy i podzielić, ale...np. mało która kobiety zachwyca się strzelaniną czy bijatyką ( taką ostrą) i mało który facet uwielbia cukierkowe romanse...