PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=438099}

Dziewczyna mojego kumpla

My Best Friend's Girl
2008
6,4 46 tys. ocen
6,4 10 1 45977
5,0 6 krytyków
Dziewczyna mojego kumpla
powrót do forum filmu Dziewczyna mojego kumpla

Znakomite przesłanie filmu... Nie ma to jak poderwać kumplowi laskę, a i jest jeszcze jedno
przesłanie że laski lubią fałszywych typków.

ocenił(a) film na 1
barski26

Świat schodzi na psy ?:P
Az się boje pomyśleć ilu nastolatków (po oglądnięciu tego filmu) stwierdzi, ze opłaca się być takim "dupkiem" , a ile panien spapra sobie życie zadając się z takimi "dupkami" .

mam nadzieje ze nikogo nie uraziłem, to jest moje zdanie dotyczące tematyki tego filmu.

ocenił(a) film na 6
SiwyPbk

jaki tam z niego zaraz dupek... film jak dla mnie wybitnie edukacyjny bo może parę słitaśnych sierot zrozumie że coś z nimi jest nie tak i że może faktycznie normalne, niezakompleksione babeczki nie śnią po nocach o wrażliwych chłopcach warujących pod łóżkiem z kapciami w zębach na wypadek kiedy Cudo się obudzi... może się mylę, dziewczyny?

Robert__79

Jak dla mnie to super komedia ,naprawde fajna do tego stopnia że płakałam ze smiechu:)Jak dla mnie 10/10

ocenił(a) film na 4
barski26

To samo pomyślałam.
Laska woli faceta który na bank będzie ją zdradzał, niż spokojnego, dobrego gościa. Wszystko dlatego, że słuchała cipki :) - co zresztą jej doradziła jakaś dziunia w klubie erotycznym. :)
A główny bohater to naprawdę dupek, że wyrwał laskę którą kochał jego przyjaciel.
To wszystko brzmi jak dramat, a nie jak komedia.

użytkownik usunięty
barski26

Film mógłby być, gdyby trochę go zmodyfikować, np. pousuwać wulgaryzmy, zmodyfikować scenariusz, zrobić z tego chłopaka, którego Alexis rzuciła, np. osobę zdradzającą. A tak to wyszło nie wiadomo co. Niby to romans, ale niedobrze się robi jak się ogląda. Do tego główny bohater wyglądał na nieumytego i w ogóle nie pasował do tej roli, tzn. nie umiał jej zagrać.

ocenił(a) film na 3
barski26

To kolejny film, który pokazuje, że świat schodzi na psy... i niestety to, że w tym upadku kobiety przodują...

ocenił(a) film na 5
barski26

13 lat temu może to jeszcze szokowało... Dzisiaj to już norma.

ocenił(a) film na 10
barski26

Interesujący jest brak zrozumienia dla tego filmu, który w zabawiany sposób pokazuje ludzką naturę.
Mili chłopcy nigdy nie mieli powodzenia, tego chyba nie trzeba zbytnio tłumaczyć, wystarczy zobaczyć ilu ich jest na tinderze.
Źli chłopcy już tak bardzo nie narzekają na kobiety, ale jak film pokazuje nadają się tylko do jednego. I stąd mamy tak dużo samotnych matek w tych czasach.
Komentujący tutaj przeoczyli jednak fakt, że dopiero po pokazaniu swoich pozytywnych cech taki zly chłopiec zaczyna nadawać się do związku dla topowej dziewczyny.
Świat nie schodzi na psy, zwyczajnie tak dużo osób go nie rozumie.