Może mi ktoś powiedzieć kogo ma grać Lisa Kudrow? Ledwo co odłożyłam książkę i nie wiem czy jestem aż tak pod wpływem ostatnich kilku kartek ;) i nie pamiętam po prostu żadnej Moniki? Czy też może nieuważnie czytałam? ;P
Mam takie samo wrażenie :D nie pamiętam takiej postaci. Musi ona być nowa albo .. no nie wiem. Możesz zauważyć ,że nie ma obsadzonej jeszcze roli Tary. Może postać Monic będzie odzwierciedlała właśnie ją :D ale nie jestem pewna - tak przypuszczam.
Jest jeszcze możliwość, że zmienili imię z Cathy na Monica. Chociaż, nie wydaję mi się żeby wątek Cathy był aż tak konieczny w filmie. Pozostaje nam czekać ;D
Możliwe, bo żadnej innej istotnej kobitki rzeczywiście w książce nie było, najważniejsze zostały już obsadzone. Chyba, że chodzi o jakąś koleżankę Anny. Jeśli nie, to zapewne będzie to książkowa Cathy...
Książkę skończyłam czytać wczoraj i bardzo bym chciała, żeby film podobał mi się tak samo jak powieść. Ale rzadko kiedy tak się dzieje :P
jak ja nie cierpię takich zmian w scenariuszach...postać Cathy była ciekawa i wbrew pozorom wielowymiarowa, więc nie wiem, po co ją usuwać tylko po to, by dodać jakąś nową psotać..ale cóż, może się pozytywnie zaskoczę...
Postać Cathy podobno ma grać Laura Prepon. Dodała na instgrama screen shota o dołączeniu do obsady.
Na forum imdb piszą, że to postać z przeszłości, która odgrywa ważną rolę we wspomnieniach. Może więc to być Clara trochę bardziej rozbudowana.
ona tam zagra Phebe ;) goscinnie też wpadnie Cox , David i Rachel ( z Ganterem trwają nadal rozmowy , co może potrwać ( te jego wymagania)) a tytuł zostanie zmieniony na " dziewczyna z pociągu w Central Perku "
Ja mam obsesje na punkcie tego serialu . Wałkuje go już ktrorys raz z rzedu i nie moge przestać ;)
To tak jak ja. Każdy odcinek oglądałam po kilkanaście raz i oczywiście praktycznie w każdy weekend maraton na comedy central ;)
Owszem, bardzo ważny, jednak chodziło mi o to, że Lisa pojawia się na ekranie może 5 minut łącznie.
Spojler
To az takiej zmiany nie wprowadzili. W ksiazce sama Rachel sobie przypomina ze jednak nie zwymyslala na przyjeciu zony kolegi Toma i olsnilo ja ze Tom jej wiele rzeczy wmawia korzystajac z jej luk w pamieci po alko.
Mnie zastanawia czemu zmienili pore roku. W ksiazce akcja dzieje sie raczej lipiec-sierpien, Rachel opisuje jakie panuja upaly itp. a w zwiastunie biega ciagle w plaszczu, Tom w szaliku. Dopiero bede ogladac film wiec moze sie myle;-)