PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=746043}

Dziewczyna z pociągu

The Girl on the Train
2016
6,3 133 tys. ocen
6,3 10 1 133356
4,9 35 krytyków
Dziewczyna z pociągu
powrót do forum filmu Dziewczyna z pociągu

Może mi ktoś powiedzieć kogo ma grać Lisa Kudrow? Ledwo co odłożyłam książkę i nie wiem czy jestem aż tak pod wpływem ostatnich kilku kartek ;) i nie pamiętam po prostu żadnej Moniki? Czy też może nieuważnie czytałam? ;P

ocenił(a) film na 5
dmk_17

Mam takie samo wrażenie :D nie pamiętam takiej postaci. Musi ona być nowa albo .. no nie wiem. Możesz zauważyć ,że nie ma obsadzonej jeszcze roli Tary. Może postać Monic będzie odzwierciedlała właśnie ją :D ale nie jestem pewna - tak przypuszczam.

Zlowieszcza

Jest jeszcze możliwość, że zmienili imię z Cathy na Monica. Chociaż, nie wydaję mi się żeby wątek Cathy był aż tak konieczny w filmie. Pozostaje nam czekać ;D

dmk_17

Możliwe, bo żadnej innej istotnej kobitki rzeczywiście w książce nie było, najważniejsze zostały już obsadzone. Chyba, że chodzi o jakąś koleżankę Anny. Jeśli nie, to zapewne będzie to książkowa Cathy...
Książkę skończyłam czytać wczoraj i bardzo bym chciała, żeby film podobał mi się tak samo jak powieść. Ale rzadko kiedy tak się dzieje :P

elfka77

To jest postać dodana na potrzeby filmu.

ocenił(a) film na 8
Waszes

jak ja nie cierpię takich zmian w scenariuszach...postać Cathy była ciekawa i wbrew pozorom wielowymiarowa, więc nie wiem, po co ją usuwać tylko po to, by dodać jakąś nową psotać..ale cóż, może się pozytywnie zaskoczę...

ocenił(a) film na 6
dmk_17

Postać Cathy podobno ma grać Laura Prepon. Dodała na instgrama screen shota o dołączeniu do obsady.

ocenił(a) film na 7
dmk_17

Na forum imdb piszą, że to postać z przeszłości, która odgrywa ważną rolę we wspomnieniach. Może więc to być Clara trochę bardziej rozbudowana.

ocenił(a) film na 7
dmk_17

ona tam zagra Phebe ;) goscinnie też wpadnie Cox , David i Rachel ( z Ganterem trwają nadal rozmowy , co może potrwać ( te jego wymagania)) a tytuł zostanie zmieniony na " dziewczyna z pociągu w Central Perku "

ocenił(a) film na 7
maciekb80

świetna wiadomość bo uwielbiam przyjaciół! ;)

ocenił(a) film na 7
AnikaPe

Ja mam obsesje na punkcie tego serialu . Wałkuje go już ktrorys raz z rzedu i nie moge przestać ;)

ocenił(a) film na 7
maciekb80

To tak jak ja. Każdy odcinek oglądałam po kilkanaście raz i oczywiście praktycznie w każdy weekend maraton na comedy central ;)

ocenił(a) film na 7
dmk_17

Lisa Kudrow gra Marthe, czyli żonę byłego szefa Toma i jest to tylko epizod.

ocenił(a) film na 8
yenefer_85

Epizod bardzo ważny. Pomoże głównej bohaterce przypomnieć sobie kim nie jest

ocenił(a) film na 7
cololko

Owszem, bardzo ważny, jednak chodziło mi o to, że Lisa pojawia się na ekranie może 5 minut łącznie.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
maciekb80

Spojler
To az takiej zmiany nie wprowadzili. W ksiazce sama Rachel sobie przypomina ze jednak nie zwymyslala na przyjeciu zony kolegi Toma i olsnilo ja ze Tom jej wiele rzeczy wmawia korzystajac z jej luk w pamieci po alko.
Mnie zastanawia czemu zmienili pore roku. W ksiazce akcja dzieje sie raczej lipiec-sierpien, Rachel opisuje jakie panuja upaly itp. a w zwiastunie biega ciagle w plaszczu, Tom w szaliku. Dopiero bede ogladac film wiec moze sie myle;-)

ocenił(a) film na 7
kleo_4

Ja jestem po samym filmie wiec nie mam punktu odniesienia w postaci książki .

ocenił(a) film na 5
kleo_4

Myślę, że chodziło o klimat. Dzięki tej zmianie mogli dołożyć dużo mgły :)

ocenił(a) film na 7
telegrafistka

Wydaje mi się że akcja książki toczy się w Anglii z filmu w USA... Ponury klimat w USA (okolice Nowego Yorku) tylko późną jesienią lub wczesną zimą...