Mnie osobiście rozbroiła mała Waad, skradła moje serce swoja odwagą i brakiem pokory wobec zasad panujących w krajach islamskich. Ta mała buntowniczka swoją niezgodą na przyjęte zasady pokazuje, ze od odwagi zalezy wszystko i tylko przełamując zasady można coś wywalczyc. Ci, którzy się dostosowują nie zmieniają biegu świata tylko własnie tacy jak Waad są tą przysłowiową kropelką, drązącą skałę. Brawa za małej za świetną rolę i brawa dla twórcow za podjętą tematykę. Film jest świetny
Film zaskoczył mnie pozytywnie pokazuje jak dobre filmy można zrobić w tamtej części świata,dobrze zostało pokazane że całe ich życie toczy się w okół Koranu a kobiety są dyskryminowane i ubezwłasnowolniane.Upór malej dziewczynki w dążeniu do spełnienia swojego"marzenia" posiadanie własnego zdania i otwarcie o niem mówienie sprzeciwianie się religii wymaga wielkiej odwagi w krajach Islamskich.Film godny uwagi z dobra rolą Waad Mohammed.
.....można zrobić w tamtej części świata,
przeciez to niemcy zrobili ten film w arabi saudyjskiej ... poczytaj najpierw :) Iran w zyciu by na taka produkcje sie by nie zgodzil