PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=412033}

Dziewczyny z St. Trinian

St. Trinian's
2007
6,2 30 tys. ocen
6,2 10 1 29834
6,1 7 krytyków
Dziewczyny z St. Trinian
powrót do forum filmu Dziewczyny z St. Trinian

naprawde ..mnie trudno rozsmieszyc a tu pizgałam sie jak niewiem haha tez dwie male blondyneczki takie slodkie i wredne najlepsze były ! ;D film wart obejrzenia ..oczywiscie ze to jest naciagniete ..ale gdyby kazdy film opieral sie na hostoriach z zycia wzietych ..ogladalibysmy tylko M JAK MILOSC MODE NA SUKCES I INNE TELENOWelki xD oczywiscie nic do nich niemam ;D

ocenił(a) film na 8
PinkFlower

Mi tez nie wiem dlaczego podobał się:)
Wszystko w nim było naciągane tak naprawdę, może podobał mi się bo jedna dziewczyna, Kelly, przypominała mi Mia z Pulp Fiction?? A może dlatego że były w nim tak klasycznie śmieszne sceny:)

Natalia16191

mnie rozwalały te 2 blizniaczki ..kurde w przyszłosci chce miec takie córy ! moze mi jakis bank obrobia haha ..nienio zartuje ..ale w sumiee bez naciagania 3/4 z filmow by niepowstało ;D

ocenił(a) film na 8
PinkFlower

Fajny filmik :) Pozytywnie mnie zaskoczył. Śmieszny, świetna muzyka, Rupert był rewelacyjny no i z poprzednich ról Colina się trochę ponabijali :P:P Chętnie sobie dwójkę obejrzę.

wiola99

Dwójka troche gorszaa ;( ale i tak smieszniee ..a te małe blizniaczki(powtarzam sie) to ja normalnie kochaaam!!!

PinkFlower

Oglądałam ten film już kilka razy,ale wciąż mi się nie znudził ;) Mam swoje ulubione momenty (moment gdy Panna Fritton idzie w tym swoim różowym dresiku,ach...bezcenne ) i ulubionych bohaterów. Nigdy nie przepadałam za angielskimi komediami,ale od czasu St.Trinian's to się zmieniło. Naprawdę nie wiem,co ten film ma w sobie,że aż tak baaardzo mi się podoba. Dwójka też jest dobra (ale z końcówką to trochę przesadzili). Fajna muzyka i dobór aktorów. Ten film jest mega :D Mam nadzieję,że wyjdzie 3 część :)
Bliźniaczki rządzą...Uwielbiam ten fragment gdy sprzedają Flashowi wódkę :D

ocenił(a) film na 7
PinkFlower

To jest prawdziwa szkoła co uczy rzeczy przydatnych w życiu, a nie jakichś pierdół :) :) Rupert Everett i Colin Firth jak zwykle świetnie razem zagrali. Spodziewałam się po tym filmie klapy a był świetny :) No i jak już ktoś wspomniał te nawiązania do poprzednich filmów Colina... :) Najlepszy tekst gdy gadali o obrazie Dziewczyna z perłą : '' Nie dziwię się że Colin Firth chciał ją przeleciec'' :)

ocenił(a) film na 6
agatka260492

czego przydatnego uczyła ta szkola?:) film taki se,

ocenił(a) film na 7
adiman

handel, produkcja wódki, logiczne myślenie... :)

agatka260492

szczerze ? ta szkoła chyba bardziej przygotowala by dzieci do zycia niz taka zwykla ...i tak 50% skonczy jako pracownicy polomarketu ;) hahaha a takie małe juz wiedza jakobrobic bank i otworzyc interes hahaah

ocenił(a) film na 10
PinkFlower

zajebista szkoła , sama taka sobie założę z siostrą , a film najlepszy na świecie