W tym filmie moją uwagę przyciągnęły dwie osoby - Kelly Jones i Flash Harry. Russel był oczywiście świetny, ale Gemma po prostu zdominowała swoją postacią wszystkie inne. Kiedy zobaczyłam, że w drugiej części jej czas na ekranie to ok. 5 minut przeraziłam się!
Myślałam, że tylko mnie to przezaziło... Ja ją poprostu uwielbiam, z resztą Rusella także. Załamałam się gdy nie widziałam jej w pierwszych scenach filmu, tylko dopiero w połowie... Druga częśc nie podobała mi się tak bardzo. Pewnie przez to, że zabrakło Kelly.
Zgadzam się, zresztą po St Trinian największą karierę zrobiła właśnie Gemma. Kelly była świetną postacią, w dwójce zabrakło mi jej temperamentu.
Święte słowa:) Uwielbiam ten film i oglądałam go już z milion razy, ale i tak zawsze chętnie obejze milion pierwszy. Słyszałam, ze w tym roku mieli kręcic 3 cześć niesamowitych przygód St. Trinian tak się napaliłam, że cho cho:}:] Uprzedzam, ze moje informacje nie sa potwierdzone :)
Istotnie, ma być 3 część. Będzie się nazywać "Dziewczyny z St Trinian 3: Zemsta Chłopaków" albo "Dziewczyny z St Trinian kontra Świat", ale raczej to drugie.
W sprawie tytułu nie zamierzam się z tobą kłócić, ponieważ nie słyszałam jeszcze żadnych wieści w tej sprawie:-0
Święte słowa:) Uwielbiam ten film i oglądałam go już z milion razy, ale i tak zawsze chętnie obejrzę milion pierwszy. Słyszałam, ze w tym roku mieli kręcić 3 cześć niesamowitych przygód St. Trinian tak się napaliłam, że cho cho:}:] Niestety:( Ale Kelly i Flash... Ach... W 3 części powinno być więcej Kelly a mniej nowych postaci... Mi się to nie spodobało, np. te nowe tandeciary albo ta piosenkarka była taka żałosna i sztuczna