PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=412033}

Dziewczyny z St. Trinian

St. Trinian's
2007
6,2 30 tys. ocen
6,2 10 1 29834
6,1 7 krytyków
Dziewczyny z St. Trinian
powrót do forum filmu Dziewczyny z St. Trinian

Klapa!

ocenił(a) film na 1

Film to totalna klapa.. Dziwię sie, że gra w nim zdobywca Oscara!

Julia_41

To się nie dziw, bo to zupelnie niezasłużony zdobywca Ocara.

ocenił(a) film na 10
Julia_41

Jeśli się oczekiwało typowej komedii dla nastolatków to się nie dziwię że ten film to dla was "totalna klapa". Może za kilka lat zrozumiecie co to czarna komedia:).

ocenił(a) film na 1
Asynastra

nie oczekiwałam 'typowej komedii dla nastolatków''. Do mnie nie przemówił.. Teksty głupie i proste. Ale każdy ma swój gust. :))

Asynastra

Nie klasyfikują tego jako czarna komedia, tylko komedia, więc tak to oceniam - a skoro komedia z tego denna, to i ocena niska.

Firth, why?!

Asynastra

Czarna komedia...

Julia_41

Oglądając zwiastun myślą sobie pewnie kolejna film dla nastolatków rodem z Disney Chanel. Ale gdy sprawdziłem jakiej to produkcji to postanowiłem obejrzeć. I o dziwo film zrobił na mnie może nie ogromne ale jednak wrażenie. Typowy brytyjski humor XXI wieku. Też nie którym do gustu film nie przypadł. Ale to zrozumiałe. Większość ludzi nasycona amerykańskimi komediami ma tak już mózg przeorany, że gdy obejrzą film który trzeba zrozumieć to dla nich za wysokie progi. Dlatego film dostaje ode mnie 7/10 + 1 za Colin Firth.

ocenił(a) film na 5
pawel_murdock

I trzeba dodać, że nie każdy ma ten dar rozumienia brytyjskiego humoru :)

allywood

święta racja

ocenił(a) film na 8
Julia_41

niedoceniany:D trzeba lubić tego typu humor, żeby się podobał, zależy od gustu, jak dla mnie świetny :D