PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=412033}

Dziewczyny z St. Trinian

St. Trinian's
2007
6,2 30 tys. ocen
6,2 10 1 29834
6,1 7 krytyków
Dziewczyny z St. Trinian
powrót do forum filmu Dziewczyny z St. Trinian

wcale nie jest slaby, po prostu faceci w ogole nie zaczaja klimatu tego filmu, bo to jest kino dla dziewczyn, muzyka, bohaterki po prostu extra, swietna zabawa. Widzialam na wakacjach w Anglii i z przyjemnoscia zobacze jeszcze pewnie nie jeden raz w swoim ulubionym kinku :)

ocenił(a) film na 7
iza_55

masz rację. film jest świetny. chętnie chodziłabym do takiej szkoły...

ocenił(a) film na 8
iza_55

to jest film dla ludzi z poczuciem humoru, na pokazie przedpremierowym byly obie plcie i obie rowno sie smialy na senasie:-)

iza_55

Polecam film dla tych którzy chcą się wybrtać do kina i dobrze zabawić. Nie jest to jakieś wybitnie ambitne kino, ale nie tylko takie filmy są potrzebne. Na gorszy dzień i chandrę polecam "Dziewczyny z St. Trinian" - rewelacja.

iza_55

Jestem dziewczyną i mam poczucie humoru ale film jest słaby,odradzam wszystkim.1/10

ocenił(a) film na 7
iza_55

a w jakich kinach będzie ten film ? bo nie wiedzę nigdzie zapowiedzi

ocenił(a) film na 3
iza_55

:-D

GodFella

w Silver Screen,Multikino,Cinema - City

ocenił(a) film na 7
Iron_Man19

dzięki. znalazłam także że w Heliosie będą pokazy przedpremierowe

ocenił(a) film na 1
zupa

Jestem dziewczyna i jakoś nie uwarzam tego filmu anie za fajny ani za dobry.Każdy ma swój gust jak dla mnie 1/10

iza_55

Film nie jest słaby, pod warunkiem, że jest się troglodytą, który obejrzy go w swoim ulubionym "kinku". Jeśli nie masz gustu, uważasz, że wszyscy wokół zmuszają cię do myślenia a nikt ci jeszcze nie powiedział, że jesteś głąbem-na pewno nie będziesz żałował. A teraz odpowiedź dla bardziej wymagających: film to nieudana próba stworzenia komedii w klimacie "angielskiego humoru"-mimo że rodzima produkcja to jednak niewypał. PS:dla kogo jest ten film? Zbyt odważny jak dla 13 latka, zbyt głupi jak dla kogoś bardziej odważnego.

szerlud

Errata: Miało być: Zbyt odważny jak dla 13 latka, zbyt głupi jak dla kogoś bardziej dojrzałego.

iza_55

chyba też się skuszę i wybiorę się na to do kina...

fleur_de_lys

Według mnie film jest słaby. Nie mam 16 lat i mam poczucie humoru:P

ocenił(a) film na 7
iza_55

Film z dużą dozą humoru, dla ludzi, którzy potrafią patrzeć na świat przez różowe okulary...:)

ocenił(a) film na 10
iza_55

jak dla mnie fil całkiem spoko, ale każdy ma swój gust ;)

ocenił(a) film na 8
iza_55

Zgadezam się całkowicei. bardzo przyjemnie sie ogladało. Dziewczyna sa niesamowicie zwariowane i zakerecone. Mogłabym chodzić do takiej szkoły.. bo wbrew pozorom na pewno sporo się naucza. Bliźniaczki robiły sduuper alkohol i byy specami od bombek... my tajkiej wiedzy chyba nawet po najlepszym LO nie wyniesiemy :D :D
No i ja dla mnie to Ruperty byl rewelcyjny w roli Camilli - to jest poprostu parodia Calimi i królowej Elzniety w jednym!! rewelacja. Ale fakt brytyjski humor jest dosyc soecyficzny i nie każdemu może odpowiadać