uwazam, ze 3 czesc Bring it on jest najlepsza! muza na czasie, aktorki znane, ciuchy fajne :)
no ja oglądałam też 3 części:)
pierwszą niecałą, ale spoko była; druga dla mnie jest beznadziejna; a trzecia.. jak pisałam - najlepsza :)
Tak zgadzam sie 3 jest najlepsza, 1 daje rade no ale 2 to zenada i parodja jak dlamnie
jedynka super a 3 jej całkowice dorównuje :) tylko 2 to jakies nieporozumienie :(
Ja uwazam ze wszystkie byly super, jednak najgorsza byla 1 , bo w drugiej byly super uklady taneczne, a 3 jest najlepsza. ekstra muza, na czasie, stroje tez fajne oraz swietne aktorki i aktorzy. jest to moj ulubiony film!!!!!
2 lepsza od 1 to chyba jakas pomylka, no i lepsze uklady niby tam. 2 jedyne co jest dobre to ze dokladnie pokazane sa figury i to za samemu mozna to robic, 2 plus to pojedynek 2 druzyn na scenie przed szkola. Reszta to badziew. 1 smieszna ukazana fajna rywalizacia, uklady jak na prawdziwym turnieju, watek milosny dobrze wprowadzony i oczywiscie koncowa piosenka i wyglupu hehe. No ale to moje zdanie, w 3 jest to wszystko tylko ulepszone o 3 razy.
Mi sie wszystkie podobały mimo to że w 1 cz było ..no cóż..świetnie..w drugiej hmm troche nieza bardzo ale układy Bardzo a w 3cz To super ciuch i muza i ciuchy jeszcze raz
skoro tak twardo i namiętnie debatujecie o trzech cześciach dziewczyn z drżyny to może orientujecie sie co za muzyka leci w tle w 3 ,gdy na probie na ktorej nie ma camile jess krampuje przybrit????jest zarabiste i musze ja miec
Bardzo dobry pomysł na zrobienie film tego typu. 3 czesc jest najlepsza. Układy i musyka świetne.