PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=305027}

Dziewczyny z drużyny 3

Bring It On: All or Nothing
2006
6,6 21 tys. ocen
6,6 10 1 21469
Dziewczyny z drużyny 3
powrót do forum filmu Dziewczyny z drużyny 3

uwazam, ze 3 czesc Bring it on jest najlepsza! muza na czasie, aktorki znane, ciuchy fajne :)

ocenił(a) film na 10
Gryzio

też uważam ze 3 jest najlepsza, ogladałam wszystkie 3 :D

Katie_13

no ja oglądałam też 3 części:)
pierwszą niecałą, ale spoko była; druga dla mnie jest beznadziejna; a trzecia.. jak pisałam - najlepsza :)

ocenił(a) film na 8
Gryzio

Tak zgadzam sie 3 jest najlepsza, 1 daje rade no ale 2 to zenada i parodja jak dlamnie

miidniight

dokladnie, dokladnie, dokladnie:)
2 czesc chyba jacys inni ludzie zrobili niz 1, bo kicz ;P

Gryzio

ee tam Bring it on 1 najlepsze bo tam Dunst i Dushku (serduszka):P

ZlyCzarny

a tu m.in. siora Beyonce - Solange 8) i Hayden..

ocenił(a) film na 7
Gryzio

jedynka super a 3 jej całkowice dorównuje :) tylko 2 to jakies nieporozumienie :(

Bene

w 2 nawet beznadziejne aktorki graja! ta blondyna jest brzydka i gruba, a murzynka za chuda!

ocenił(a) film na 7
Gryzio

ich wyglad to jeszcze ujdzie ale ich gra to jest koszmar

ocenił(a) film na 10
Gryzio

Ja uwazam ze wszystkie byly super, jednak najgorsza byla 1 , bo w drugiej byly super uklady taneczne, a 3 jest najlepsza. ekstra muza, na czasie, stroje tez fajne oraz swietne aktorki i aktorzy. jest to moj ulubiony film!!!!!

ocenił(a) film na 8
agata_7

2 lepsza od 1 to chyba jakas pomylka, no i lepsze uklady niby tam. 2 jedyne co jest dobre to ze dokladnie pokazane sa figury i to za samemu mozna to robic, 2 plus to pojedynek 2 druzyn na scenie przed szkola. Reszta to badziew. 1 smieszna ukazana fajna rywalizacia, uklady jak na prawdziwym turnieju, watek milosny dobrze wprowadzony i oczywiscie koncowa piosenka i wyglupu hehe. No ale to moje zdanie, w 3 jest to wszystko tylko ulepszone o 3 razy.

ocenił(a) film na 10
miidniight

ogladałam tylko 2 i 3 i 3 była lepsza;D:D Szibuja szibuja Brit thebest:D hehe

Gryzio

fajny film:)a ta blondynka jest strasznie podobna do B. Spears

czarna_189

Mi sie wszystkie podobały mimo to że w 1 cz było ..no cóż..świetnie..w drugiej hmm troche nieza bardzo ale układy Bardzo a w 3cz To super ciuch i muza i ciuchy jeszcze raz

ocenił(a) film na 10
Malazaa

skoro tak twardo i namiętnie debatujecie o trzech cześciach dziewczyn z drżyny to może orientujecie sie co za muzyka leci w tle w 3 ,gdy na probie na ktorej nie ma camile jess krampuje przybrit????jest zarabiste i musze ja miec

ocenił(a) film na 10
Gryzio

Bardzo dobry pomysł na zrobienie film tego typu. 3 czesc jest najlepsza. Układy i musyka świetne.

ocenił(a) film na 10
anetaan

Yeah,3 taka na czasie i to mi się STRASZNIE spodobało. ;D 1 troszeczkę przestarzała,ale fajnie bo kristen w nim zagrała,a 2 to dla mnie i pewnie dla większości porażka.