Jodie Foster z "Planu Lotu", Matt Damon z "Tożsamości Bourne'a", William Fichtner ze "Skazanego na śmierć" i Michael Shanks z "Gwiezdnych Wrót". Mam nadzieje, że "Elizjum" będzie na prawdę dobre :D
lepiej jakbys skojarzył Foster z Milczenia Owiec za którego dostała Oscara lub chociażby z Kontaktu bo Plan Lotu to nie każdy chyba widział
Moja średnia ocena pierwszych 6 aktorów z listy, wynosi 8,05. Zapowiada się ciekawie ;)
Jodie Foster z " Planu Lotu".... ludzie k...wa ! Ile filmów do tej pory widzieliście oprócz dobranocek?
Nie twierdzę, że żeby lubić filmy trzeba być "jakimś wielkim znawcą" można lubić i tyle... Ale skoro podajesz nazwiska aktorów i zestawiasz je z ich bodajże najgorszymi występami w karierze to coś jest nie tak. Polecam wobec tego zaznajomienie się z pozostałą filmografią Jodie Foster po obejrzeniu, której nie przyjdzie Ci do głowy napisać "Jodie Foster z Planu lotu" a wystarczy samo Jodie Foster po prostu...
Pozdrawiam
Nawiasem mówiąc to MOIM ZDANIEM Elysium okazało się totalnym rozczarowniem i nawet szacowna obsada nie pomogła.
Napisałam "Jodie Foster z Planu lotu" bo to był pierwszy film jaki oglądałam z tą aktorką. Jeżeli miałabym wypisywać najlepszy to napisałabym "Milczenie owiec". Skazany na śmierć to jeden z dobrych seriali, a Gwiezdne Wrota to najlepszy film i serial ze sci-fi. Kogo bym nie zapytała Matt Damon kojarzony jest z Jasonem Bourne. "Podajesz nazwiska aktorów i zestawiasz je z ich bodajże najgorszymi występami w karierze" - nie zgadzam się z tym zdaniem.
Trochę żałosna ta "recenzja" z kąta nieumeblowanego pokoju :)
A sam film niestety średni jeśli nie słaby. Męczy górnolotnymi frazesami, płaskimi postaciami, wyświechtanym pomysłem na scenariusz.
Trudno mi nawet coś pozytywnego powiedzieć na temat tego filmu. A nie przepraszam, scenografia była świetna, ale to trochę mało.
Przyłapałem się na tym że podczas seansu patrzyłem na zegarek, a to zdecydowanie zły znak.
pozdrawiam