Jeszcze kilka dni temu film mial ocene 7,2 a teraz nagle spadl do 6,9 !!!!!!! Mozecie mn zhejtowac
ale moim zdaniem ludzie sie nie znaja na filmach . -.-
A teraz masz karę za nadużywanie słowa,którego nie rozumiesz. Wiesz co to hejtowanie? Film był słaby i pogódź się z tym.
Nie rozumieją? Film jest słaby, gra aktorska, nawet zdjęcia są słabe (chyba tylko dla nich chciałem obejrzeć ten film). O fabule nie wspomnę - hipopotam i wszystko jasne... Jak można oprzeć film na głupim wierszyku?
I tak powinno się odpowiadać tępym dzidom, które nie wiedzą kiedy zastopować z emotkami i wykrzyknikami. :P
Ja czekam na film w lepszej jakości, bo raczej nie wydam na bilet, tak czy siak póki co nie mam zdania, ale każdy ma prawo mieć własne i trzeba się z tym pogodzić. Są różne gusta. Ja na ten przykład uwielbiam "Gummo" i jest to mój ulubiony film, a ma masę hejterów, podobnie zresztą jak większość filmów Korine. No cóż, jednak do tej "akceptacji innych gustów" trzeba dojrzeć.
Emotikony i wykrzykniki zniosę, ale skracania 'mnie' jako 'mn' nie mogłem zdzierżyć. :(
To mogła być pomyłka przy szybkim, pełnym niewyjaśnionej agresji pisaniu. :D
Chyba, że to podobny skrót jak "cb" zamiast "ciebie", czy "bd" zamiast "będę". Jeśli tak to w pełni popieram reakcję.
Zoooosiu droga, wydaje mnie się, że powinnać zweryfikować swój sposób patrzenia na filmy, a nie realną ocenę kinematografii nazywać chamstwem.
Na 50 ocenionych przez Ciebie filmów zrobiłaś 27 arcydzieł (10/10), kolejne 15 są co najmniej dobre jak nie rewelacyjne (ocena > 7).
Powinnaś zdecydowanie przesunąć skalę ocen i wtedy świat się urealni i będzie mniej chamstwa :)
PS. Byłem na Pacific Rim i przy całej jego miodności danie mu 10/10 jest obrazą dla arcydzieł. Pozdrawiam
A moze mi sie akurat podobal ? I chyba mam prawo dac ocene 10/10 bo uwazam to za swietny film . Nie wszystkim moze sie podobac ta ocena .
Jeśli komuś nie podobało się ''Elizjum'' ma prawo dać mu ocenę 1-6, i to nie znaczy, że jest chamem. Nie mów też, że ktoś nie zna się na kinie, bo sama masz dopiero 13lat i jeszcze go nie poznałaś, mam też nadzieję, że za kilka lat poznasz prawdziwą definicję Arcydzieła, bez obrazy. :)
Pozdrawiam.
podoba ci sie, bo jestes tepa, pi.erd..ol.ona dzida z gimnazjum, ktora cale zycie ma brzydki ryj wlepiony w jakis ekran, zamiast w ksiazki i gazety. Tepa su.ko je.ba.na...
Sluchaj : mam dopoero 13 lat , wiec chyba moge miec wlasna opinie na temat filmow . Wiele osob na filmwebie ma podobne oceny , wiec co wam do tego ze akurat mi sie nie podoba ta ocena ?
wy macie coś z garami :D wygląda na to , że ludzie nie mogą mieć własnego zdania i odczuć , bo ośmielają się głosować inaczej niż wy :D Zosiu masz 13 lat, dorośniesz to przestaniesz oceniać filmy typu Pacific Rim na 10... chyba , że zatrzymasz się w rozwoju...
No właśnie, dopiero 13 lat. Za ileś lat obejrzy jakiś film jeszcze raz i zrozumie, że jest np. bardzo dobry, ale arcydziełem nie jest ;)
Zosiu... poczekaj 5 latek i zobaczysz jak ci sie gust zmieni.
Za 5 latek ten film już nie będzie dla ciebie taki super. Zaręczam ci to.
Przypomnij sobie co ci sie podobało 5 lat temu a zrozumiesz :-)
Ty się lepiej nie odzywaj,bo pleciesz głupoty. Dorośniesz to zobaczysz co to DOBRE filmy.
eeeej widziałam w sklepie nowy numer trzynastki dla dziewczyn...powinnaś iść i kupić
Niestety ocena spada nieprzypadkowo. Dla mnie Dystrykt 9 był wspaniały i tylko dlatego poszedłem na Elizjum z nadzieją na podobny klimat. Niestety srodze się zawiodłem bo film jest do bólu przewidywalny - brak jakiegokolwiek elementu zaskoczenia niezbędnego do utrzymania napięcia w każdym filmie. W Dystrykt 9 efekty specjalne były subtelnie wkomponowane wg potrzeb natomiast w Elizjum były zbyt mocno eksponowane aby ratować wątpliwej jakości fabułę.
Ten film jest po prostu strasznie słaby... poza efektami nie ma w nim nic wyróżniającego się. Najważniejszą rzeczą jest fabuła, która tutaj nie trzyma się kupy niestety. Prawda jest taka że w filmie ludzie zrobili syf na planecie i jeśliby dopuścić ich na Elizjum to zrobią tam dokładnie to samo.
A może każdemu się podoba co podoba , i po co nerwy , ja po waszych komentarzach na pewno obejrzę
No właśnie jak ludziom się nie podoba to niech tego filmu nie oglądają, a nie ciągle hejtują :/
no nie mogę jak się nie podoba to niech go nie oglądają. A jak poszedłem do kina to co mam wyjść. To napiszesz, że nie oglądałem do końca to czemu oceniam. Ja pierdzielę bo inaczej już tego nie ujmę.A skąd mam wiedzieć czy film mi się spodoba czy nie jak go jeszcze nie oglądałem. To najbardziej idiotyczna wypowiedź w historii portalu SORRY,,,
Może nie NAJBARDZIEJ idiotyczna ale fakt trochę głupia nie przemyślałam jej dokładnie
No tak, więc najlepiej, by filmy oceniali tylko ci, którym się one podobają. Każdy film, nawet najgłupszy ma swoich fanów, więc jeśli tylko oni by go ocenili, wszystkie filmy na portalu miałyby 10/10 i gówno by z tego wyszło. Każdy ocenia według swojego uznania i warto zobaczyć nawet słaby film by mieć porównanie i móc dać sprawiedliwą ocenę. Z drugiej strony nawet jeśli film Ci się podobał, czy warto oceniać go na 10? Ja często oceniam film na 8 i dodaję serduszko, wtedy zaznaczam, że należy on do moich ulubionych, lub wyjątkowo mi się podobał, choć wiem, że arcydziełem nie jest, bo ma jakieś niedoróbki. Sprawiedliwa ocena pomaga innym użytkownikom wybrać coś dobrego z bazy filmów.
Racja, zgadzam się z każdym zdaniem.:) Ja wystawiłam 7, bo wg mnie na tyle zasługuje i każdy ma prawo do własnego zdania. Ostatnio ktoś ze znajomych zarzucił mi, że dałam jakiemuś filmowi 8, a był dość słaby...Tak więc cóż.:)
film super, jestem maniakiem kina s-f a hejty niech hejtują przestałem zwracać na to uwagę.