Naprawdę warto, fajnie zbudowany klimat i napięcie, nienachalny, dobrze reżyser dawkuje strachem :) dobra sceneria i muzyka 7/10
Dawkuje strachem? Przez Ciebie obejrzałem ten film, wisisz mi 2 godziny mojego życia.
Jedyne sceny w tym filmie to dźwięk zjadanych flaków i trzęsące się drzwi. Nie będę nawet wspominał o grze aktorskiej.
Beznadzieja, masakra. Ode mnie: zasłużone 2
mi się bardzo podobał, nie rozumiem też czemu każdy go porównywał do grave encounters, mówiąc, że jest marną podróbką. Widzisz, zależy kto, co lubi i jaki klimat w filmach :) ja lubie taką tematykę, syberyjska sceneria, opuszczone fabryki też. NIe wiem, jak teraz Ci zwrocę te 2 godziny, szkoda, ze tak totalnie się ze mną nie zgadzasz :D ale kwestia gustu, aż sobie popatrze co lubisz ;)
Film nakręcony po taniości ale klimat ma.Obejrzałem w ciemno bez trailera i spodziewałem się że widok będzie cały czas z kamery jak w BWP..a tu miłe zaskoczenie...od mnie również 7/10
Porównują, gdyż jest kopią i nieudaną podóbką Grave Encounters. Oczywiście to moje zdanie ale myślę, że wiele osób ma podobne odczucia...
Powiedz jak porównać nieudaną podróbkę do wybitnie spaczonego pierwowzoru? ;> Dopiero zbieram się do Entity i pewnie jeszcze dziś napiszę wrażenia ;)
btw @fairy fw - jak myślisz, mnie też będziesz wisiała ? ;p
Jak dla mnie to jest połączenie Grave Encounters i trochę Pamiętników Czarnobyla (Nie wiem czemu mi się tak kojarzy. Może przez rosyjskie klimaty?). Film byłby rewelacją 5 lat temu. Teraz jest to jeden z wielu.
Obejrzałam w życiu setki a może tysiące horrorów, ale muszę powiedzieć, że dawno żaden nie dostarczył mi takiego lęku jak ten! Nie wierzę w żadne duchy ani nic takiego, ale było mi nieswojo jak kładłam się spać :) Mimo tego że w ogóle nie ma obrzydliwych scen, krwi itd. przez cały czas trzyma w napięciu a człowiek ma ciarrrki na plecach... Brrrr...