wpadłam na pomysł by zorganizowac kolejna Eragonową zabawę. Mianowicie tzw. skojarzenia.
Podaję jeden wyraz a wy dajecie skojarzenie jakie wam się na pierwszą mysl nasuwa...
mogą być baardzo odległe ;P
no to... zaczynamy ;)
Smok...
a mi sie coś tak kojarzy że wszyscy jesteście dzieciakami, skoro bawicie sie w taki nudne, bezwartościowe, żenujące, dziecinne, idiotyczne, bezsensowne i ośmieszające was gierki...
Odejdę od schematu i nie użyję "więc" =) Z internetem kojarzy mi się dostęp do ogromnej ilości informacji - czyli informacje :)
Informacje kojażą mi się z wydażeniami ostatnich tygodni, którym przewodziła sex afera...zatem "SEX AFERA"
W związku z dzisiejsza ramówką telewizyjną z małym debilem kojarzy mi się wyłącznie Macaulay Culkin w roli Kevina - którego Polsat serwuje nam w swoim świątecznym programie konsekwentnie i od lat.
..kojarzy z syfem na dupsku ...
ludzie trochę kultury!
no cóż. TO kojarzy mi się z wizytą u kosmetyczki, żeby było ładniej ;-)
trzepanie po tyłku kojarzy mi sie z kminkiem bo moja babcia na pośladki mówiła "kminki" więc KMINEK :P
kimnek... mi sie kojarzy z serkiem smażonym z kminkiem... mniam :) a więc: "Serek Smażony" :D
natomiast mi serek kojarzy sie ze słowacją.. (zawsze gdy tam jestem jem "syr zaprażany" :P) pozdrawiam
Czerwono-czarne paski kojarzą mi sie z kolorami przeważającymi na tej stronie internetowej. A więc Filmweb ;)
Ala kojarzy mi się ze starym szkolnym elementarzem, z którego uczyliśmy się, że Ala ma kota... - Elementarz
Niewola kojarzy mi się z wieloma starożytnymi rzeczami, a zwłaszcza z Egiptem faraonów...
Więc chyba będą PIRAMIDY ;P
-----------------------
-----------------------
---------KOT-----------
-----------------------
-----------------------
KOT kojarzy mi się z moim ukochanym słodkim zwierzątkiem ;P Hmm...
Ukochane słodkie zwierzątko ;]
Kotek... mój kote zawsze leżał na piecu u babci, tam było tak ciepło mu.. :o)
No więc.. PIEC