PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556399}
5,4 27 tys. ocen
5,4 10 1 27402
6,2 29 krytyków
Essential Killing
powrót do forum filmu Essential Killing

Porazka!

ocenił(a) film na 1

totalna pomyłka,chcecie obejrzec ten film? obejrzyjcie zwiastun i dodajcie do tego godzine i 20 minut biegania po lesie. kolejny dobrze zapowiadajacy sie film ktory nie ma nic do powiedzenia..kolejne rozczarowanie,strata czasu ale najgrosze jest te rozczarowanie....film o niczym

ocenił(a) film na 9
emkacf

Jesli spodziewałes sie Rambo albo innego Steavena Seagala który za pomoca sznurka i kamienia pokona 200 amerykanskich żołnierzy i wyjdzie bez szwanku to faktycznie mógł Ci sie film nie podobac. To nie jest film sensacyjny gdzie James Bond ocala swiat... trzeba go raczej przemyslec rozwazyc. To nie jest film oczywisty jak kolejna komedia romantyczna z Karolakiem. Ale w Polsce widz oczekuje filmu prostego z efektami specjalnymi, wartką akcją i fabułą. A jak mu sie każe chwile pomyslec, obejrzy film którzy burzy światopogląd to "eeeee beznadziejny"

olek89

czego spodziewać się po kimś kto Ojcu chrzestnemu daje 1, a Czarnemu łabędziowi 3 ? normalne, że albo to dziecko, albo jakiś dres bez mózgu, który ogląda filmy, które nie wymagają od niego myślenia... Fantastyczny pan lis i Van Helsing są za to wg niego arcydziełami :D są gusta i guściki.

Shaker82

Nieobrażaj dresów ziomek ;D Aaaa o gustach sie nie dyskutuje ;).

emkacf

Som trópy,som cycki,szczelają sie,pienkne kraojbrazy,atomsfera strahó,jest motyf z piłom łańcóhowom ,film daje dórzo do myślenia gdyż w pewneym momęcie jórz sami nie wiemy kto jest dobry a kto zły tak zdecydowanie 7/10

ocenił(a) film na 7
emkacf

Jak zobaczyłem że film zrobiony przez polaka myślę będzie film beeeeeeeeeeeeee :-( no zobaczymy jestem w trakcie na razie ujdzie :-)

ocenił(a) film na 7
damian252

ale się facet przyssał do cyca hahah mlaskał jak stary :D
a swoją drogą film nawet nawet fajna ta ucieczka film zrobiony przez polaka i mi się w miarę podoba nie do wiary :-)