tak naprawde jakos wiele sobie po tym filmie nie obiecywalem ale musze powiedziec ze wywarl na mnie spore wrazenie
gosciu z iraku laduje w miejscu o ktorym nigdy zapewne nie slyszalem, w sumie to pewnie nawet nie wie gdzie jest i gdzie sie kieruje, zapewne nigdy nie widzial nawet sniegu i zywi sie kora z drzew i mrowkami, przez caly film zastanawialem sie co sam bym zrobil gdybm byl w jego sytuacji
hehehe;D Stary obczaj siebie;) Wyglądasz jak ciota,i pewnie taka osobą jesteś,w necie kozak ;) Na żywo chudzinka by nawet nie zapyskowała;)
Twój argument lepszy? miał jakieś uzasadnienie? mój ma,spójrz w lusto i pomyśl,co zrobisz tymi łapkami? najwyżej możesz posmyrać ;) Twój argument w stylu cieniasa chowającego się za fartuchem matki ;)
chowasz sie za zdjeciem tupaca, prawdopodobnie masturbujesz sie na jego fotkach, masz konto na naszej klasie, nie znasz najlepszej imprezy w swoim miescie i w dodatku szczytem twoich mozliwosci jest chodzenie na silowni wiec z kim tu gadac?
Chowam się? To jest portal nie do zapoznawania przyjaciół, tutaj mogę dodać zdjęcie Twojej matki, za nią mogę się chować;) Nasza klasa,facebook służą do dodawania własnych zdjęć,że jakiś leszcz powie mi,żebym dodał zdjęcie to myślisz,że posłucham?:) nie bądź śmieszny;) Nie znam najlepszej imprezy? o czym Ty mówisz? co ma impreza i nk do naszej rozmowy? ;D chodzenie na siłownie to dla mnie przyjemność, szczytem twoich możliwości było by powiedzenie mi tego w 4 oczy ;) Stary ,że Ty trzepiesz przy essential killing to Twoja sprawa, nie obchodzi mnie to,Ty tu się jarasz i jarasz;) Nie masz już co pisać,wymyślasz tylko. Cieniaku, wiem ,że Cię to boli ,że wyglądasz jak kobietka,no ale co poradzisz? Twoją panne zadowalają faceci,a nie walikoniki ;) Tacy jak Ty;)
Nie sadzisz ze jestes hiopkryta oceniajac moje zdjecie skoro sam masz jakiegos swojego dziecinnego idolka? Oceniaj sobie bardzo dobrze, nie mam zadnych kompleksow i sie tym nie przejmuje ale skoro to robisz to sam sie pokaz, bo w tej sytuacji wygladasz jak dzieciak ktory wstawil sobie tupaca smieje sie z innych a sam pewnie jeden wielki pryszcz i ryj jak niewypal i zabija swoje kompleksy na silowni, no bo co wiecej mam do zaoferownia dresik silka i bmw 3 - platynowe blondynki sa moje.
ani ze mnie dres,ani nie mam bmw, ani nic z tego co napisałeś ;) Nie smieje się z innych,tylko z Ciebie;) Na siłowni robię to co lubię,trening jest dobry, jesz ile chcesz a mimo to dobrze wyglądasz, jedzenie zamieniasz w kawał mięśnia i tak to się kręci ;) Jesteś chudym człowieczkiem z zatłuszczonym brzuszkiem ;) Nie wypalem bylo dla twoich rodzicow twoje narodzenie chlopie;) Dbam o siebie,silowania jest dla prawdziwych facetow. Po 5 minutach mialbys dosc ;) Masz kompleksy i to straszne, teraz placzasz,że dodales swoje pedalskie zdjecie;) Jak wspomnialem,to forum nie od zdjec,ale ty pewnie na kazdym mozliwym portalu zarywasz do panienek, i to ci nie wychodzi pedalku ;)
Normalne jak się odświeża temat ,który został bardzo dawno temu zamknięty to jest się zwykłym prowokującym zerem bez żadnej wiedzy ;) Zerem,które stara się zaistnieć i atakuje mnie w każdym poście swoimi żenującymi komentarzami na poziomie dziecka z przedszkola ... Fleczers = debil = xerxo ;*
al pacino czy de niro tez udzielaja sie w teatrze... ale cos mi sie wydaje ze w sztuce wieczor kawalerski nie wystepuja hah
dokładnie ! Pacino kocha teatr i Shakespeare'a ! wiltord to ignorant najwyższej próby. marlboro absolutnie nie ma się chyba już co kłócić z tym gościem.
Pozdrawiaj braciszka;) Dwa chłopczyki swojego pokroju, dużo piszą a mało robią ;) jeden podlizuje się drugiemu... Podniecajcie się dalej essential killing, mega dzieło! ;) Nasz bohater niczym Jezus wędruje przed siebie, potem nagle zmienia się w Rambo i zabija każdego na swojej drodze,mając przy tym tyle szczęścia,że hoho ;) No ale dla takich gamoni,wustarczy pobiegać po lesie,i chłopcy się jarają, ;)
Zbyncom. Twoje szare komórki pracują? Za dużo wikipedii, Przed każdą wypowiędzią korzystasz z innych źródeł by niby pokazać,że coś wiesz?:) Nie stresuj się tak, więcej mamy tutaj negatywnych komentarzy niż pozytywnych mięczaku, ocena i to wygórowana ;) Możesz się cieszyć z tego faktu, biedni rodzicie,oj biedni,takiego człowieczka spłodzić,skaranie boskie ... ;)
masz racje, pozdrów starszych, też mi szkoda twoich rodziców, więc postaraj może żeby się za ciebie nie wstydzili ;)
Wiltord, jeżli gustujesz tak w filmach jak w muzyce, to faktycznie ten film jest dla Ciebie słaby. A Twój idol muzyczny był zwykła kukiełką w rękach mediów, bo muzycznie to był cienki jak flaki z olejem haha. Sam słucham rapu, ale nie takiego shitu jak sprzedajny Tupac, jest cała masa składów o których świat nie słyszał a Tupac do pięt im nie dorasta w każdym aspekcie hip hopowego rzemiosła, a Ty się tak zachwycasz medialną kukiełka stworzoną przez media dla trzepania kasy. Prawdziwy rap nie jest sprzedajny jak panie pod latarniami, tylko frajerzy pokroju Tupaca. Jeszcze odnosnie filmu. Dla mnie naprawdę niezły i ciekawy.
quas,zapraszam do zapoznania się z życiorysem tupaca;) i na jego osobę na tym portalu,tam podyskutujemy, nic nie wiesz na temat rapu, podniecasz się 50centem, lil wayne albo jakimś soulja boyem, ośmieszasz się pisząc tak o tupacu, chociaż kliknij w wikipedie, tam sprawdzisz kim byl co zrobil. Tam podyskutujemy o twoich raperkach, jak tupac rapowal w latach 90 to ty na gowno mowiles papu, matka ci pieluchy zmieniala,wiec o czym chcesz rozmawiac,chcesz rozmowy? zapraszam na jego profil w filmwebie ;)
Bazujesz na pisaniu bzdór o innych o których nie masz pojęcia, walisz tekstami z dup... wyssanymi nie znając ludzi. Daj na luz, nie lubię obrażać inncyh wcale ich nie znając a w tym brylujesz na tym forum widze. Trochę pokory. Poza tym widać że nie umiesz wyciągać logicznych wniosków z tekstu bo byś mi tu nie zarzucał 50centa i jakiego lulka, bo są tak samo sprzedajni jak Tupac. Był zwykła kukiełka w rękach mediów dla trzepania kasy. Jest całą masa składów które nie sprzedały dup.. i robią prawdziwy rap w podziemiu a Tupac może im buty czyścić. Są składy które jedną epką miarzdzą cała tworczość Tupaca, a Ty się zachwycasz takim leszczem. Kiepski rym, bity do dup.. pomijając fakt że inni mu je robili bo sam nie umniał. A rapu słucham od lat, wiec nie pisz bzdur o mnie, a Ty widać jeszcze mało o nim wiesz skoro jarasz się takim shitem.
ośmieszasz się ;D Kiepski rym? widziałeś teksty? rozumiesz je? lirycznie rewelacja, flow, jego barwa głosu. Wpisz w tem portalu tupac i tam porozmawiamy,ani jednego argumentu prawdziwego mi nie podałeś,tutaj jest rozmowa o essential killing a nie o twoich marnych wypocinach . Człowieku, rapu zacząłem słuchać od czasów Krs one czy ice t. Także wbijaj ,tam podyskutujemy ;)
Ty się osmieszasz jarając się przeciętniakiem, muzycznie niczym się nie wyroznijącym. Koleś z rapu zrobił pop, sprzedał się mediom. Rap to muzyka ulicy, taka jest jego forma i idea, a Tupac od niej odszedł i zaczoł robić zwykły pop. Jego bity są naprawdę słabe, a własciewie to nie jego bo inni to robili za niego. Za 2PAcem stała cała masa ludzi którzy pracowali na jego płyty bo z tego miał być hajs, a nie prawdziwy i dobry rap. Jest mnostwo mc z podziemia którzy by go pojechali rymem, bo był kiepski. To nie była jego muzyka bo sprzedajnym dupo.. inni dyktują warunki jak płyta ma wyglądać i grać, inni robili mu muzykę chodziło o gruby hajs. Jarasz się leszczem. Ale ok, jak co odezwe się gdzie indziej bo zaśmiecamy wątek.
Tupac za życia robił pop?:D Stary którą Ty jego płyte przesłuchiwałeś? Chyba pośmiertne na których afeni dorobiła się majątku przy pomocy jego nie nagranych kawałków,zaczęła współpracować z g - unit czy z eminem,dużo dre też namieszał. Tupaca kawałki nie które były aż za bardzo opowiadające o ulicy,o biedzie. Cały album thug life,to płyta ulicznika,który chce coś zmienić. Wiesz ile pac nagrywał dziennie kawałków? były dni ,że potrafił do 10 kawałków nagrać,sam pisał teksty, nie tylko do swoich kawałków,napisał książke, wiele wierszy. Mało na jego temat wiesz. Tupac to człowiek w kilku postaciach : nauczyciel,poeta,gangster,człowiek który poprzez słowa chce coś zmienić. Płytyki all eyez on me czy me against the world to tylko dwie fenomenalne płytki które miał w dorobku pac, każdy album niósł inne przesłanie. Tupac to nie freestylowiec ,żeby walczył na rymy, miał kilka dissów, Biggiego zjadł. Nadrób lekcje i potem dyskutujmy,tylko nie tu ;)
hehehe ale dyskusja :) tak czy siak popieram wiltorda i dla przyszlych czytelnikow tego wpisu
FILM JEST SŁABY I NUDNY - nie warto tracic czas na oglądanie jego.
To jeden z nielicznych filmów ,o których nawet rozmawiać mi się nie chce
Masz rację,że nie warto tracić czasu na ten film
I agree. Na poprzedniej stronie tej przeuroczej dyskusji napisałam nieco więcej na ten temat ;)