"Europa Wschodnia" to jest w USA idiotko, ty chyba masz na tyle oleju w głowie, żeby wiedzieć, że to była Słowacja, która zresztą leży w sercu Europy, a nie na jej wschodzie.
Tak, bo Jenny w ogóle nie powiedziała ze strachem w głosie "We are in Eastern Europe!"... Dopieprz się do scenarzystów odpowiedzialnych za dialogi, a nie do uważnych widzów. ;x
No i co z tego, że tak powiedziała? Przecież właśnie o tym napisałem, że dla zidiociałych Amerykanów jest coś takiego jak Europa Wschodnia, ale jakie kraje już leżą w tym regionie, tego już nie wiedzą. Przeczytaj jeszcze raz wypowiedź moją, bo chyba głupku jej nie skumałeś.
Prawda - incydent w konfesjonale to było trochę za daleko. Żarty z papieża również nie na miejscu, ale jednak nie byłem w stanie się powstrzymać przed wyciem ze śmiechu. Konfesjonał nie był szczególnie zabawny, za to dość mocno nieelegancki.
fajnie tak poprzepatrywac tematy w ktorych bralo sie udzial.widze ze po mojej absencji italo wyszla że ze w szkola ma cos wspolnego.jezeli tak a podejrzewam ze jezeli masz bo bys nie zmyslala chyba to jestes nauczycielem- to twoje wypowiedzi nie sa adekwatne do tego co przezentujesz w realu
Nie wiem do kogo kierujesz te słowa, jakieś italo ci się pojawia... hmmm ........za grzyba nie czaję o czym piszesz :)))) Nie ma to jak czytać i rozumieć co się napisało :)
Za bardzo bierzesz wszystko do siebie, potrzebny ci psycholog italodrone. To jest tylko film, w kodzie da vinci zabijali księży, teraz odnieś się do tego filmu.
Heheehhehe no fakt zaj*biście biorę to do siebie :))) Psychologa zostaw sobie i swoim słabościom. To jest tylko film r o z u m i e s z ? Odnieś się
A robienie kupy przez przemiłą sąsiadkę będącą po długotrwałym zatwardzeniu na Twoją wycieraczkę odpowiada ci ?
Najgłupsze porównanie w historii mojego długiego życia na dodatek wulgarne naprawdę skończ i się nie ośmieszaj
Dziewczyno, weź Ty lepiej przeczytaj historię KK. Albo najlepiej Biblię, bo z tego co piszesz, to wychodzi jedynie fakt, że guzik czytałaś, guzik wiesz. Tak dalej, słuchając jedynie kazań księdza.
Chciałbyś.
Ten temat już dawno powinien być zakończony, jednak co poniektórych tak rajcuje besztanie cudzych wartości, że życie wątku wydaje się niezagrożone.
Tolerancyjny ateista jest wymysłem mediów, rzeczywistość jest znacznie bardziej brutalna, co widać też z powyższych wypowiedzi.
Za to w rzeczywistości jak ksiądz-pedofil maca dziecko w kościele to ok?
I co z tego że uprawiali seks w konfesjonale?
Chociaż Bóg odpuści im grzechy :D
Amen ! ;)
I co z tego że masz mały iloraz inteligencji? Zapewne to też nic takiego.
Ehhh... nie chce mi się już gadać do betonu. Najwyższy czas przestać karmić troli.
EOT
Kto tu jest trolem? Wracasz do starych praktyk obrażania ludzi.
Lepiej zastsnów się nad sobą i nad swoją hierarchią wartości, tak jak juz kiedyś dawno ci radziłam, skoro tylu ludzi ci to mówi.
Idź się pomodlić,karmisz księży którzy mają dzieci i swoje panie a nawet macają dzieci
Jesteś ślepa..poza tym seks w konfesjonale jest taki sam jak seks np w windzie ;p
Jak się ktoś kocha to niech sobie okazują ;p
Bóg kazał kochać ;p