PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=108122}
6,9 201 tys. ocen
6,9 10 1 201258
5,6 28 krytyków
EuroTrip
powrót do forum filmu EuroTrip

Rzeczywiście komedia super!
Gdyby nie parę incydentów... np w konfesjonale ;/

ocenił(a) film na 8
Patruell

u mnie też 8/10. momentami trochę przesadzona, ale mimo wszystko jedna z lepszych komedii, nie nudzi mi się

aga8975

w konfesjonale to jedna z najlepszych, zgorszyło cię to? -_-. Katolicy...

blueing

wybacz.. ale szacunek dla KAŻDEGO wyznania i miejsc dla niego świętych, to podstawa.
Ateiści...

ocenił(a) film na 6
Patruell

Ateiści mają w dupie wszystkich którzy myślą inaczej niż oni, stąd taka chęć szargania czyjejś świętości. Scena w konfesjonale miała wywołać radość ateistów i to jak widać zadziałało (taka marchewka...).
Poza tym film całkiem fajny :)

italodrone

italo masz rację
pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
Patruell

A czy analogicznie katolicy maja szacunek "dla KAŻDEGO wyznania i miejsc dla niego świętych"? Ja jakos nie zauwazylem...
Zreszta pierwsze slysze, zeby konfesjonal byl jakis swietym miejscem, meblem , czy czymkolwiek innym. Swieta to jest hostia, krzyz, ale nie konfesjonal; kosciol jest domem Boga (podobniez)...

ocenił(a) film na 5
Debesciak

Jak Ci islamiści zrobią z dupy "jesień średniowiecza" to zrozumiesz tępy lewaku co to znaczy nietolerancyjne wyznanie.

ocenił(a) film na 8
Alex303

Właśnie pokazałeś swoją tolerancję. Amen.

ocenił(a) film na 5
MaestroS

A wobec czego ja miałem być tu tolerancyjny, bo nie kumam? Właśnie chciałem pokazać, że dla lewactwa nie mam tolerancji, gdyż są to ludzie szkodliwi przez swoją głupotę, z którą trzeba walczyć. Ale nie skumałeś mózgu chyba...

ocenił(a) film na 10
Alex303

Problem w tym, ze Ty jesteś takim polskim islamista drogi kolego.

ocenił(a) film na 7
Debesciak

trafnie debeściaku :)

MaestroS

jestes lamusem ;] i bezmózgowiem ;] dziecko 6 letnie zagniecie Cie argumentacja w prostej dyskusji ;]

blueing

Mnie też się nie podobało śmianie się ze Słowaków. Jakby na to nie patrzeć, jest to kraj o podobnym PKB na mieszkańca i kursie złotego do Polski. Więc poniekąd smiali się tez z nas...

ocenił(a) film na 5
TyPeczek

Ta, że niby tak tanio tam, tylko, że ceny w Polsce są wyższe niż w USA. Ale skąd tępaki mają to wiedzieć.

ocenił(a) film na 4
Patruell

Popieram, niektóre sceny były po prostu niesmaczne.

ocenił(a) film na 8
Patruell

No komedia super :):)
A najlepsze to były sceny w Watykanie ;p;p :)

ocenił(a) film na 6
aska0612

Uzasadnij co cię w nich tak rajcowało.

ocenił(a) film na 10
italodrone

Jak dla mnie sceny w Watykanie były genialne: najpierw dzwon św. Marka,
potem spalona... no, ta czapa papieża i biały dym i to wyjście w tej czapie
i złotej firanie i z tym kijkiem (Boże, jak to się nazywa?? Wyleciało mi z
głowy).
Jak dla mnie, Fakt to już była lekka przesada z konfesjonałem. I ogólny
brak ocenzurowania... Momentami...

ocenił(a) film na 6
TheHost

Powiem Ci tak, mimo że jestem katolikiem to sceny watykańskie mnie również ruszały :) to taka uniwersalnośc pomysłów, które obojętnie której religii by dotyczyły to byłyby śmieszne. Ale scena w konfesjonale była totalnym przegięciem. Połaczyć fajny seks z miejscem świętym jest conajmniej odpychajace. Jeżeli kogoś to rajcuje to widocznie ma problem z własną tożsamością albo niskie poczucie własnej samooceny.

użytkownik usunięty
Patruell

w watykanie i bratysławie były najlepsze sceny ;) nie denerwujcie się Polacy-katolicy, oni na pewno nie chcieli sprawić nam przykrości :P

ocenił(a) film na 8

religijni ludzie,dajcie spokoj.scena w konfesjonale byla najlepsza

ocenił(a) film na 6
linkin14

Dla kogo, dla ateistów?
Co byś czuł gdyby para piepszyła się na grobie twojej matki, albo twojego dziecka?
To są właśnie takie odczucia.

ocenił(a) film na 7
italodrone

wyluzuj grób tak jak konfesjonał to tylko rzecz, para mogła by się pieprzyć nawet na moim grobie, nie robi mi to żadnej różnicy.

ocenił(a) film na 6
anna_rogozinska

Nie no.. nie wierzę że ty jesteś człowiekiem ??? Nie no ty wyluzuj i zacznij gadać jak człowiek a nie kupa mięsa.. Ręce opadają.. gdzie ty się chowałeś, w chlewie czy może w zankniętej oborze?

ocenił(a) film na 7
italodrone

ale przepraszam co to ma wspólnego z byciem człowiekiem?

ps. czy potrafisz argumentować bez obrażania ludzi?

ocenił(a) film na 6
anna_rogozinska

Fakt, ludzi nie obrażam... nie ma to jak czytać ze zrozumieniem :)

ocenił(a) film na 5
italodrone

Nie ma co dyskutować z dzieckiem wychowanym w komunistycznej rodzinie, bez poszanowania dla nikogo o innych poglądach. Typowe dla lewactwa. A ponoć oni tacy tolerancyjni...

ocenił(a) film na 8
italodrone

Przecież grób to nie konfesjonał :-/ do sakramentu pokuty potrzebny jest spowiednik, który pośredniczy między Bogiem, a osobą... nie musi się to odbywać w konfesjonale, który de facto jest tylko jakąś tam drewnianą skrzynką. Scotty i Mike znaleźli dla niego lepsze zastosowanie, a Ty się czepiasz niewiadomo czego.

ocenił(a) film na 7
Patruell

konfesjonał był zajebisty. Mnie się nie podobało w jaki sposób pokazano Europę Wschodnią.

ocenił(a) film na 8
anna_rogozinska

italo muwimy o reczach niematerialnych nic nie wartych dla ciebie jakotaki jak nie wiem...pieniade czy rodzina,a grob matki czy dziecka to jest cos sentymentalnego waznego dla ciebie,wiec te porownanie bylo troche przesadzone.pozdro

ocenił(a) film na 6
linkin14

Konfesjonał tak samo jak grób kogoś bliskiego jest miejscem mistycznym, świętym. W konfesjonale spowiadasz się, dokonujesz głębokiej analizy swojego sumienia. Szacunek dla innych osób i dla ludzkich świętości to jest to czego brakuje pseudotolerancyjnym małolatom.
Bez obrazy, ale tak samo szanujmy innych jak chcemy by nas szanowano.
.. no chyba że ktoś lubi jak się na nim wali kupę, wtedy sprawa ma trochę inny wymiar ;)

italodrone

hehe skąd ja wiedziałem że będzie poruszony temat z konfesjonałem , jesteście tak przewidywalni jak Scotty.

Ghost22

Popieram najlepsze sceny były w Watykanie

ocenił(a) film na 6
Ghost22

Nie ma to jak gadać samemu ze sobą :)))
Misiu jesteś wielki :]

italodrone

Do was to mówiłem kretynie Misiu jesteś wielki :]

ocenił(a) film na 6
Ghost22

My to was a kretyn to pejoratywne ja ... aha.. czasem jednak interlokutorzy myślą :)))))

italodrone

Ile masz lat ??

ocenił(a) film na 6
Ghost22

Na pewno więcej od ciebie, choć jeszcze ze sobą nie gadam :))

ocenił(a) film na 7
italodrone

mistycznym, świętym, coś tam sapiesz człowieku o sumieniu.

weź się walnij w czachę i ułóż wartości w odpowiedniej hierarchii, bo to co tu wypisujesz to jest DRAMAT!

musisz być niezłym frikiem, dobrze, że Cię nie znam w realu,

pozdrowienia z Ziemii!

ocenił(a) film na 6
anna_rogozinska

Och cóż to za elokwencja :) człowieku o niesumieniu ;))))))
Co do walenia w czachę to bardzo polecam to tobie dziecko, kultury cię rodzice nie nauczyli? wstyd że podpisujesz się kobiecym nickiem, myslałem, że takimi palantami mogą być tylko faceci...
I szkoda że mnie nie znasz, może choć na lekcjach języka polskiego nauczyła byś się mysleć.

Człowieku o niesumieniu :)))))) polecam wracać na księżyc i powolutku, powolutku, bez zachłysnięcia :)

ocenił(a) film na 7
italodrone

dzięki staram się, polecam siłownie i basen zmiast siedzenia przed kompem, pomaga starszym ludziom dłużej utrzymać formę,
Drogi interlokutorze! Nie wiem jakim jesteś pasztetem, ale moja młodość i kobiecość zdecydowanie tym bardziej świadczą o tym że nie masz racji.
I uwierz mi, że moja znajomość j. polskiego jest zajebista, a Księżyc się pisze z wielkiej litery - rodzice nie nauczyli?

ocenił(a) film na 8
anna_rogozinska

O na gramatykę wchodzicie xD
Mi film podobał się można się pośmiać:) 'Mi scuzi' hehe to mnie rozwaliło :P Sceny w Watykanie, pomimo że jestem katoliczką, nie obrażają mnie, to w końcu komedia :)
Jednym z minusów, który mnie zdziwił, to to że pomylili Polskę ze Słowacją. Zauważyliście?

_LadyGirl_

Każdy myli Polskę, w ogóle nas mylą... świat jest beznadziejny nie?
:D

ocenił(a) film na 10
_LadyGirl_

Oni nie pomylili, bo na górnej czesci Słowacji jest niebieski. Po prostu
odwrócili źle flagę. Do góry nogami była. Ni i słabo było widac ten
niebieski ale był.

ocenił(a) film na 6
anna_rogozinska

Polecasz siłownię.. hmm ale dbasz o mnie, buziaczek ci się chyba należy. Fakt, jestem pasztetem, i to zajebistym, chcesz liznąć mnie w czubek? Widzę że masz ciągoty? :)))
I słonko uwierzę we wszystko co mi powiesz bo ty naprawdę zajebiscie piękna jestes. Fakt... no nie? Ucałuj siebie w moim imieniu. W sam srom :)
Aha .. jeżeli nadal chcesz flejmować to nie polecam filmwebu, to naprawdę porządny portal.

ocenił(a) film na 7
italodrone

Nie przesadzajcie z tym scenami. To jest komedia... A tak... Ateiści są be i w ogóle... Hehe, pajace:D.

Już nie dopisujcie sobie jakiejś teorii do tego, że chcieli katolików obrazić... Trochę tolerancji i poczucia humoru!! :))

basia1003

Nie mam nic przeciwko ukazaniu Europy Wschodniej w ten sposób :). Moze dzięki temu mniej Chamerykanów będzie odwiedzać nasze piękne miasta.

ocenił(a) film na 7
cuanabana

ale Europa wschodnia została pokazana jak Rosja po bitwie pod stalingradem. Cała zrujnowana!

ocenił(a) film na 8
italodrone

O, powiedziała, tolerancyjna katoliczka. Jesteś tak świadoma swojej wiary, jak Kaczyński jest pewien swoich racji.

ocenił(a) film na 10
anna_rogozinska

W filmie śmiano się ze wszystkich europejskich nacji. Równie dobrze Niemcy mogli się obrazić za tego hajlujacego dzieciaka, a Włosi za zboczucha w pociągu. Ludzie trochę dystansu do siebie....