PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=695659}
7,3 154 tys. ocen
7,3 10 1 154051
6,4 33 krytyków
Everest
powrót do forum filmu Everest

Wybieram się w na ten film wkrótce.Bardzo proszę o podpowiedź tych ,którzy juz byli.Którą wersję wybrać 2D czy 3D .Bywa tak ,że 3D bardziej psuje niż poprawia i nie wiem jak jest w przypadku Everestu. Z góry dziękuję:)

użytkownik usunięty
anna5551

podbijam, bo nie lubię męczyć ślipek na marne :3

ocenił(a) film na 4
anna5551

Wybierz 2D - bo w tym filmie nie ma ani jednej fajnej sceny w 3D. Byłem a IMAX-ie i ogólnie wyszedłem bardzo zawiedziony. Film się nudno rozkręca przez 3/4 czasu.. by potem niczym nie zachwycić.
Dziwię się, że w ogóle zrobili wersję 3D.

ocenił(a) film na 10
anna5551

Jak dla mnie, Everest to jeden z nielicznych filmów jakie warto obejrzeć właśnie w 3D. Polecam.

anna5551

3d w Polsce to fikcja

anna5551

Polecam 3D. Scena sexu w namiocie jest nowatorska. Piersi swobodnie unoszące się tuż przed nosem: tak blisko jeszcze nie było.

użytkownik usunięty
anna5551

Nie warto na 3D, dosłownie jedna scena gdzie lecą na widza kawałki lodu i tyle.

ocenił(a) film na 7
anna5551

3d kompletnie zbedne film nie byl w ogole krecony z takim zamysłem po 30min w ogole nie widac roznicy a "efekty" to na palcach jednej reki mozna policzyc, szkoda doplacać

ocenił(a) film na 8
anna5551

Byłem na 2D. Film opiera się na scenariuszu i relacji między postaciami, jeśli ktoś chce iść na efekty to lepiej niech idzie na co innego. Polecam, bo w tym gatunku filmowym efekciarskość tylko niepotrzebnie rozprasza.