PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=695659}
7,3 154 tys. ocen
7,3 10 1 154044
6,4 33 krytyków
Everest
powrót do forum filmu Everest

Nud@

ocenił(a) film na 2

Uwaga w tym filmie doslownie nic sie nie dzieje, no chyba ze w ostatnich 15 minutach lol. Ja ledwo ponad godzine wytrzymalem.

Lelouch Lamperouge

patrz: nie gwałcili, nie bili się a co najważniejsze NIE STRZELALI!!! qrna co za film?

ocenił(a) film na 2
tisoc

oh qfa to mial byc film katastroficzny, a nie jakies pier do lenie przez caly film.

Lelouch Lamperouge

film katastroficzny?!!!!!!
nie wierz ludziom, żarty sobie z ciebie robią a ty biedny potem przeżywasz.
a tak poważnie to warto na przyszłość w kilku źródłach sprawdzić fabułę filmu,
niby drobiazg a ułatwia życie

ocenił(a) film na 2
tisoc

lubie filmy czy seriale co bronia sie fabula i nie potrzebuja akcji, ale everest niestety niczym sie nie obronil.

Lelouch Lamperouge

oczywiście, że się broni
przeczytaj sobie liczne entuzjastyczne opinie ludzi na których ten film zrobił wrażenie.
ja wiem, że abstynenta do gorzały nie zmusisz

ocenił(a) film na 2
tisoc

oh well, czyli nie mam swojego glosu i musze kierowac sie ocena wiekszosci glosow? To samo jest z polityka i nowymi Gwiezdnymi Wojnami, czyli populistyczne gowno

Lelouch Lamperouge

oczywiście, że masz swój głos co zresztą udowodniłeś wypowiadając się na tym forum.
gdzież to napisałem, że musisz się kierować większością głosów?
pokazałem ci tylko że dla wielu ludzi (w tym także dla piszącego te słowa) jest to co najmniej przyzwoity obraz, który się broni bo takie jest nasze zdanie, do którego tak jak ty mamy prawo.
nie mam złudzeń, że cię przekonam do zmiany zdania, ba nawet nie chcę stąd te słowa o abstynencji i gorzale.