PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=695659}
7,3 154 tys. ocen
7,3 10 1 154044
6,4 33 krytyków
Everest
powrót do forum filmu Everest

całkiem spójny

ocenił(a) film na 4

Trochę bzdurek, lekkie próby wymuszania emocji, sporo słabych ujęć ale całokształt audio-wizualny całkiem dobry. Nic szczególnego ale też mocno nie odpycha.

Noicerr

trochę bzdurek, lekkie próby wymuszania emocji, sporo słabych ujęć ale całokształt audio-wizualny całkiem dobry...czyli chodzi o to by te minusy nie zasłoniły nam olbrzymiego plusa. Złoty medal w konkurencji na kuriozalnie idiotyczną opinie o filmie

ocenił(a) film na 4
tisoc

Uważam, że całokształt oprawy audio-wizualnej jest na niezłym poziomie, dość klimatyczny, ale to jedna z niewielu zalet tej produkcji. Rozumiem, że się nie zgadzasz z moją opinią... ale dlaczego "idiotyczną" ?
I jeszcze jakbyś mi wytłumaczył co w tym filmie jest - "olbrzymim plusem"?

Noicerr

"Trochę bzdurek, lekkie próby wymuszania emocji, sporo słabych ujęć ale całokształt audio-wizualny całkiem dobry" czyli tłumacząc to co napisałeś : marnizna i gniot ale całość super...

ocenił(a) film na 4
tisoc

Całokształt audiowizualny rozumiem jako wszelkie operacje z kamerą - ujęcia, kadry itp. , które są na dość wysokim poziomie (chociaż zdarzają się też gorsze ujęcia) oraz całą oprawę dźwiękową. Ten element filmu jest zrealizowany nieźle względem całości.

ocenił(a) film na 4
Noicerr

Całokształt audiowizualny nie równa się całokształt filmu.

ocenił(a) film na 4
Noicerr

Nie uważam, że to gniot ani, że pod względem audiowizualnym jest super więc nie wyolbrzymiaj.

Noicerr

to ja wyolbrzymiam?