PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=695659}
7,3 154 tys. ocen
7,3 10 1 154044
6,4 33 krytyków
Everest
powrót do forum filmu Everest

nad czym sie tu zachwycac film plytki i banalny efekty do dupy 3 d jeszcze gorsze, historia debilna wlezli na gore i umarli super. stracone pieniadze przez te wasze komentarze. oddawac! 4/10

goraca_bulka

Wreszcie jakiś właściwy komentarz! Jak się zachwycać zdjęciami gór, których w tym filmie (o himalaizmie przecież!) jest w tym filmie wyjątkowo mało (pewnie mniej niż 5% czasu). Większość to filmowanie gadających głów. Najgorszy film o tematyce wspinaczkowej jaki widziałem. Szkoda tej gwiazdorskiej obsady, bo i tak nie mogła uratować debilnego scenariusza i kiepskiej reżyserii. 4/10

Franio

najgorszy film,a frania stojac w garazu mogla widziec cos wiecej... trudno sie przemieszczac na zardzewialych łapkach :) Gwiazdroska obsada, debilny scenariusz, widac, nasz frania nie czyta ksiazek, bo gdyby cyztala to by wiedzial, ze scenariusz jest adaptacja, jesli frania by wiedziala, co to adaptacja. moze franiu, skup sie na Wspanialym Stuleciu. to twoje rewiry pralek i kucharek.

diepole

"diepole" poprawnie piszemy "debilek"

Franio

frania, poszerz zasob slownictwa, bo to jedyny epitet, ktorym sie poslugujesz. moze teraz czas na m jak milosc?

diepole

czas na skopanie ci du.py DUPOLE!

Franio

o, Frania, ptasimóżdżek sie sie pokazala na forum.No, dawaj, kop, na to cie stac przeciez.W tym jestes doskonala: w obrazaniu ,,glupich Amerykańców" i kopaniu foprumowiczów.

diepole

Namiary na twojego kompa już mam psycholu-DUPOLU... I w mordolu aż zabolu

Franio

bardzo dobra decyzja. teraz mam podstawy, by zawiadomic prokurature i redakcje filmweb o grozby karalne.

diepole

BUahahahha! Nie pierdź DUPOLE bo smród robisz! A zębole DUPOLE stracole!

Franio

jakas ty smieszna, franiu. Z kazdym swoim postem pokazujesz swoj mentalny poziom. moze skup sie na diablach tasmanskich i zmien forum. Zostaly ci tylko prymitywne obelgi. wyczerpalas juz zakres swoich obelg nie tylko wzgledem mnie. A jak rymujesz pieknie! Dziobate prącie (tak, tak, pracie) w avatarze powala. Gratuluje wyboru.

diepole

DUPOLE mocno pierdnole i powietrze zepsole

Franio

frania, ty moje drogie pracie, zycze ci wesolych, milych swiat, dobrego samopoczucia, ktore jak widze cie nie opuszcza. Miej udany rok 2016, nie obrazaj innych, skup sie na pozytywnych wartosciach. No, i oczywisice zycze ci wymarzonych prezentow mikolajkowych i gwiazdkowych.Pa, kochana:)

diepole

DUPOLE ma mentalną sraczkole!

ocenił(a) film na 8
Franio

ciebie tez

ocenił(a) film na 3
goraca_bulka

Popieram flaki z olejem 1/2 gadaja o glupotach i tania ckliwa koncowka love story dla malolatow

Arlic

Jeden dał 10tkę Forrestowi Gumpowi ,a drugi dał 10tkę Millerom.Zawsze jak widzę wypowiedzi na podobnym poziomie to zaglądam do profilu delikwenta :)Tak dla śmiechu.

ocenił(a) film na 3
keirametz

ja millerom nic nie dawalem, za to forestowi oczywiscie

ocenił(a) film na 6
keirametz

No, to nie ma się czym chwalić. Lekceważenie cudzej opinii tylko dlatego, że się z nią nie zgadzamy jest po prostu słabe.

PS szanuję nick :D

ocenił(a) film na 3
Goszka_

nie ma sie czym chwalic odnosnie 10 dla forresta? nie wiem nie chwale sie....stwierdzam fakt a faktem jest ze film jest majstersztykiem.

pzdr gorąca bułka:)

ocenił(a) film na 6
goraca_bulka

Odpowiedź była skierowana do keirametz i dotyczyła zaglądania na cudze profile, tylko po to, żeby argumentem w ewentualnym sporze była ocena, z którą się owy zaglądający nie zgadza :D

ocenił(a) film na 3
Goszka_

ta, bzdura totalna:)

ocenił(a) film na 3
keirametz

Ja dalem Millerom 10 malo co kiedy poplakalem sie ze smiechu na komedi i nie oceniam ludzi po ocenach filmu pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 8
Arlic

no i ciebie

użytkownik usunięty
goraca_bulka

dokładnie ;) widownia na FW zawsze daje dupy ;)

ocenił(a) film na 8
goraca_bulka

mysle ze cie poj*balo

ocenił(a) film na 3
streetbrother

Won trolu internetowy

ocenił(a) film na 8
Arlic

"Popieram flaki z olejem 1/2 gadaja o glupotach i tania ckliwa koncowka love story dla malolatow"
Mysle, ze przez polowe filmu rozmawiali o wspinaczce i o górze.. heh może wyda ci sie to dziwne, ale to jest film o górze i wspinaczce, wiec moze wedlug ciebie powinni rozmawiac o trzesieniu ziemi w japonii, wedlug innych jest to DOSYC NORMALNE :v ckliwa koncowka love story dla malolatow, mysle ze nakrecili zgodnie z faktami jak bylo, wiec raczej nie bylo im wesolo ze zaraz umrą. Ponadto raczej tam malo love story, a wprowadzone, jest jak najbardziej uzasadnione. Chyba ze ty miejac zone i dziecko w drodze i umierajac z zimna na mount everescie myslalbys o tym ze ostatnio nie wziales dolewki w KFC. :v troche mózgu, mniej bezpodstawnych hejtow.

ocenił(a) film na 7
goraca_bulka

następnym razem uprzedź zanim napiszesz spoiler :P