Beznadzieja, bez porównania z 1 i 2. Długie i nudne gadanie, mało efektów, beznadziejna gra aktorska - chyba już się komuś znudziło granie, i co najważniejsze brak ironii i żartu z wcześniejszych części. Nie polecam nawet jak się ktoś nudzi. To moje zdanie a każdy niech ma swoje.
Dopisuje się Film w każdym elemencie zrobiony na "odpier........dol" (sorki za wulgara) Nie wywołujący ani przez chwile u mnie nawet uśmieszku
Nie zgodzę się że film kiepski i od razu trzeba dać 1/10. Bardzo dobrze zrobione efekty, fabuła spójna, gra aktorska Will'a, Tommy'ego i Josh'a na wysokim poziomie. Film na pewno ponad przeciętną. Byłem na premierze i nawet przez chwilę się nie nudziłem. IMO 7,5 / 10.
Miałem iść spać ale...
Nie jesteś lepszy od tych co dali 1-2 czy 3...
1. Jakie efekty? Mało ich, bez rozmachu, a jak już akieś komputerowe "myki" były pokazane, to słabe, a raczej bez zachwytu.
2. Fabuła... chyba najbardziej pokopana z tych wszystkich części
3. Smith zagrał przeciętnie.... TLJ żałośnie!! Wiem że miał zagrać starego zgredzika, ale nie o to chodzi. Gorszej roli TLJ chyba nie widziałaem ;o
Niektórzy powinni dostać bana za tak bezsensowne i odwrócone ARGUMENTY.
No właśnie! Cieszę się, że jest chociaż jedna osoba która ocenia film nie tylko za fabułę ale też za aktorstwo i efekty. Nie rozumiem dawania oceny 1 filmowi, który na 100% zasługuje przynajmniej na jakieś 6-7 ..
chyba jednak nie zrozumiałeś ironii i żartów..dla mnie bardzo dobra kontynuacja..i will smith wraz z tommym dali rade ez dwóch zdań..
Zdecydowanie lepsze od dwójki, gorsze od świetnej jedynki. Gra aktorska Willa, Tommy'iego i Michaela bardzo dobra. Zabawny motyw z modelkami i Andy'm Warholem. A także z Mickiem Jaggerem. Trójka wniosła kilka nowych rzeczy do życiorysu K. :)
Dokładnie,te motywy z Warholem i Jaggerem były mocne,a osoby,które twierdzą,że film "nie jest zabawny" pewnie nawet nie kojarzą tych nazwisk ;) Ogólnie bardzo mi się podobało,dobra zabawa,Smith jak zwykle fajny.
Nie dali rady bez dwóch zdań... Tommy Lee Jones - do końca filmu myślałem, że to jakiś człeń w gumowej masce upodobnionej do niego. Gra beznadziejna. Film wręcz żałosny. Pierwsza część bardzo fajna, druga przeciętna, trzecia leci na ryj. Nieśmieszne - po prostu żałosne
no i dobrze że nie poszedłem do kina . Popieram że z 1 i 2 nie ma porównania ale też nie oceniam na 1 tylko na 5.