"Film krótkometrażowy – film, którego czas projekcji nie przekracza 30-60 minut."
Sam sobie odpowiedz.
Tak z przekorą to napisałem bo bardzo "ICH" lubię i zdziwiło mnie, że taki krótki czas trwania. Faktycznie poprzednie części były podobnej długosci, Miałem inne odczucie przez to ze zawsze na Polsacie oglądałem Facetów, a tam taki film ponad 2h zawsze trwa:p
Szczerze mówiąc ja też, więc z ciekawości sprawdziłem, jak w tej kwestii przedstawiały się poprzednie części. Gdyby miały np. po 2 godziny, to bym Ci nawet nie odpisał :D
Przecież obecnie 1,5 h w komediach, o horrorach nie wspominając, to niemal standard. Zawsze możesz poczekać jeszcze tych dodatkowych kilka lat, aż Polsat wykupi prawa do tego filmu i puści z reklamami;)
taa zanim polsat wykupi prawa do tak nowego filmu to pewnie już nakręca 4 część avatara ;) a na film pójdę bo poprzednie części mi się podobały
lepiej 90 minut dobrego filmu niż 120 minut nudy. jak mają na siłę rozpisywać scenariusz bo brak pomysłu to niech lepiej zostanie 1:30.
Ech kolejny Troll. Tak się zastanawiam w jakim celu poinformowałeś wszystkim, że potrafisz korzystać z Google i wklepać tam zapytanie "ile twa przeciętny film?". Nie wnosisz absolutnie nic do rozmowy. Mało tego, jesteś bezczelny i innych za to, że wyrazili swoje zdanie. "Przeciętny" jak napisał tiblack - fajnie. Ja jednak pójdę o krok dalej i powiem -statystyczny. Bo jesteś jak statystyczny polski użytkownik internetu. Nie masz absolutnie nic do konstruktywnego do powiedzenia, więc piszesz dla zasady pisania.
Och gdzie te czasy, kiedy dostęp do neta nie był tak powszechny....
Ja pisze bo mi sie tak podoba a to ze ktos ma swoje racje odmienne od mojego, to mi nie przeszkadza, ale ten kto napisal ten post tez chyba bzstroscia nie grzeszy.