PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506891}

Faceci w czerni 3

Men in Black 3
2012
6,8 130 tys. ocen
6,8 10 1 130349
5,9 27 krytyków
Faceci w czerni 3
powrót do forum filmu Faceci w czerni 3

Pierwsza część była lepsza. Druga ujdzie. Ale moim zdaniem nie ma sensu robić jeszcze raz kontynuacji. Ale to mój więc 1/10.

ocenił(a) film na 8
Marik1234

Psychole nie powinni mieć możliwości oceniania niczego, a po "Ale to mój więc 1/10" oraz ocenie "Generał Italia" 10/10 stwierdzam fakt iż niestety należysz do tej grupy "ludzi"... Pozdrawiam ciepło, nie martw się, będzie dobrze.

ocenił(a) film na 1
kuubaa

Za dużo 3D "znafco filmowy".

Marik1234

nie zmieniaj tematu :] Jesteś głupi bo kierujesz się zasadą że kontynuacja musi być gorsza niż 1 część . obejrzyj więcej niż 3 filmy i możemy rozmawiać

ocenił(a) film na 1
Szymperator

Ja obejrzałem pierwsze dwie części więc nie jestem głupi.

ocenił(a) film na 8
Marik1234

Dlaczego znafco? Dlaczego nie znawco? 16 lat masz czy jak? Za mało książek, za dużo internetu. Jesteś przygłupawym gnoje, który nie wiadomo skąd ma wysokie mniemanie o sobie. Takich przypadków niestety w dzisiejszych czasach jest pełno. Taki trend. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 8
Marik1234

ten film moze byc arcydzielem ale dla mnie przez udzial w nim justina biebera napewno go nie ogladne i odwaze sie ten film ocenic na 1

ocenił(a) film na 1
sobol1237

Dla mnie i bez Biebera jest to i tak słaba część.

ocenił(a) film na 8
sobol1237

Obejrze, nie oglądnę.

sobol1237

A gdzie w tym filmie jest Bieber?

Marik1234

A według mnie trójka jest całkiem niezła. Lepsza od dwójki, utrzymała poziom jedynki. Polecam.

rumpel86

Trójka to zdecydowanie najsłabsza część i jak na razie mój kandydat do najgorszego filmu roku !
Film ten przedewszystkim jest niesamowicie nudny,fabuła w ogóle nie przesuwa się do przodu,budżet 225 mln $ a efekty specjalne zerowe,kawały już w ogóle nie śmieszą i sprawiają wrażenie odgrzewanych.
Sorry ale idąc na Facetów w Czerni 3 oczekuję tego co najlepsze w poprzednich częściach,czyli śmiesznych żartów (chyba 2 były,i to takie tylko przy których uśmiech na twarzy się pojawia :( ) ,dużo akcji i efektów specjalnych ( jakich efektów? Jakiej akcji? 30 sekund z statkami,scenka z rybą,pierwsza scena z Borysem,pościg na tych kołach? Co to ma być? Gdzie ten budżet 225 mln? To już poprzednie części przy DUŻO niższym budżecie,miały naprawdę świetne efekty) ,właściwie cały film opiera się na nudnych dialogach,trzeba umieć robić filmy by zaciekawić samymi dialogami gdy się na nie stawia w filmie.
A szkoda gadać - 3/10 za te dwie scenki z efektami i Josha Brolina.

ocenił(a) film na 8
transformers567_fw

Wiesz... Nie w każdym filmie chodzi tylko o efekty specjalne i rozbawianie ludzi. Fakt, różni się od poprzednich części i jest to dla mnie prawie nowy film. Twórcy nie stawiali już na efekty i śmiech na sali. A na to co w filmie powinno być na pierwszym miejscu :)

ocenił(a) film na 7
Marik1234

wszystkie części mi się podobały i nawet 3 chyba lepsza od 2 ale to juz moje zdanie i nie musicie się ze mną zgadzać :P mnie wsysło od samego początku póżniej troszke nudą wiało ale się rozkręciło