PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506891}

Faceci w czerni 3

Men in Black 3
2012
6,8 130 tys. ocen
6,8 10 1 130349
5,9 27 krytyków
Faceci w czerni 3
powrót do forum filmu Faceci w czerni 3

Nie mając wyboru musiałem oglądać film w badziewnych okularach, ale za to na starcie film ma ode mnie -2pkt. Żadnych efektów 3D, jedynie głębia (jak dla kogoś to jest 3D to sorry) a oglądanie filmu z przyciemnionym filtrem na oczach i nieostrość obrazu to żadna przyjemność.
Przechodząc do oceny samego filmu, to spodziewałem się dużo więcej. Mało śmiesznych scen, generalnie przynudzający. Końcówka w jakimś sensie ratuje ten film, nawet całkiem logicznie wybrnęli z tej historyjki. Tylko to do cholery miała być świetna komedia i film akcji, a niestety nie dostajemy wiele więcej niż odgrzewany kotlet.
6/10

ocenił(a) film na 10
Logan87

Chyba sobie żartujesz ja byłem dzisiaj na tym super film 10/10 i było bardzo dużo efektów 3D wręcz przez cały film....

ocenił(a) film na 8
kaliban

To zalerzy kto był w jakim kinie. Ja osobiście byłem w Heliosie i popieram Logana że efekty 3D to były tylko na reklamach, Inna sprawa w Imax, ale wiadomo nie każdy ma możliwość iść do Imax, bo albo nie ma takiego kina w pobliżu, albo nie stać go żeby tyle kasy wydawać na film.

Dla mnie na plakatach i reklamach filmów 3D powinien być dopisek "Ten film posiada 3D ale zobaczysz je tylko w kinie Imax"