PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506891}

Faceci w czerni 3

Men in Black 3
2012
6,8 130 tys. ocen
6,8 10 1 130349
5,9 27 krytyków
Faceci w czerni 3
powrót do forum filmu Faceci w czerni 3

Film świetny, po nieudanej dwójce, faceci w garniturach wracają w nowym stylu dostarczając niecałe dwie godziny dobrej rozrywki kina sci-fi. Film na swój gatunek wypada wyśmienicie, nie ma mu absolutnie nic do zarzucenia, wszystko ładnie trzyma się kupy, wartka akcja, obłożona mnóstwem gagów i ciekawych zwrotów akcji. Jeden minus taki, że zabrakło mopsa, który był naprawdę przezabawny w poprzednich częściach.

Ps Wie ktoś co to za nuta zaczyna się od 1;20 w tym zwiastunie http://www.filmweb.pl/video/trailer/nr+2+%28polski%29-27669 ? Od conajmniej roku mam okazję ją usłyszeć w różnych produkcjach, a niestety nie jestem w stanie znaleźć tytułu :) Jeżeli ktoś się orientuje, byłbym wdzięczny :)

ocenił(a) film na 7
JOSHPICTURES

Nuta: All along the watchtower- Jimmy Hendrix

ocenił(a) film na 6
addiw7

W którym momencie film świetny?
Najgorsza z częsci..
NUDA..
A 3 D to kur...jakiś żart..

ocenił(a) film na 7
szarki_pl

Co do nudy to się nie zgadzam, bo film dobry. Ale 3d na prawdę niepotrzebne, jedynby moment w którym było je widać to reklama 3D przed seansem ... Naciagają nas na kasę, powinien być wybór 3D lub 2D

ocenił(a) film na 5
ironmaiden1996

a aktorzy mocno się postarzeli ?

ocenił(a) film na 7
Dragit17

raczej nie, Will wyglądał dobrze, a Tommy miał na prawdę małą rolę ( w większości był tylko Agent K z roku 1969 grany przez innego aktora)

ironmaiden1996

To mnie trochę zmartwiłeś, że Tommy'ego mało:( Ja głównie ze względu na niego lubie tą serie, mam nadzieję że przesadnie mało go nie było... :)

ocenił(a) film na 7
hawkeye_tcz

był bardziej na początku i końcu, a w środku była młodsza wersja. Ale nie martw się, Brolin dobrze zagrał.

JOSHPICTURES

W kilku miejscach niezłe pomysły: Brolin jako młodsza wersja agenta K, lot agenta J i spotkanie w czasie z samobójcą w czasach kryzysu, kręgielnia, zakończenie z pojedynkiem na przylądku Canaveral.Film jednak w co najmniej w siedemdziesięciu procentach potwornie PRZEGADANY.

crisf102

a Andy Warhol, który ma to gdzieś i pomysły mu sie kończą i dlatego maluje puszki zupy? - dla mnie motyw rewelacja