Dla miłośników serii pozycja obowiązkowa, dla miłośników takiego kina - godny polecenia.
Humor, akcja, świetne efekty specjalne. Will Smith w swojej wysokiej formie, kto go lubi,
kolejny plus. Wielkich ambicji ten film nie ma, ale jako dobra rozrywka na popołudnie
sprawdza się znakomicie. Moim zdaniem niemal tak dobry jak jedynka, na pewno lepszy od
drugiej części.
Biorąc pod uwagę zależność oczekiwania/realizacja ten film jest lepszy niż taki na przykład
Prometeusz i dlatego ze spokojem mogę mu wystawić ocenę 7/10.
Wreszcie jakaś sensowna opinia, wie ktoś skąd wziął się ten zalew trolli i po prostu zwykłych idiotów pod tym filmem? Również się zgadzam, że lepszy od dwójki. Świetna postać Griffina, który mimo, że wydaje się mieć niesamowity dar, widz mu współczuje, ponieważ jest to także rodzaj piętna.
Dobry film, również nie wiem skąd te negatywne opinie. Radzę wybrać się do kina a nie wydawać opinię na podstawie wersji CAM z torrenta. Jak dla mnie 7/10
PS. Czy jeszcze długo będą nas katować tym 3D przy każdym filmie?
Już po 15 minutach żałowałem wydanych pieniędzy. Film nudny (przez większą część czasu), przewidywalny, schematyczny i nieśmieszny. Wiem, że żadnej głębi doszukiwać się w tego typu filmach nie powinno, ale ten film nie reprezentuje sobą niczego. Oryginalności tu za grosz. Natomiast ostatnie 10 minut filmu było po prostu żałosne. Negatywne opinie biorą się może nie z tego, że ludzie je wygłaszający to trolle, ale dlatego, że film ten faktycznie był gniotem zrobionym tylko dla pieniędzy i niektorzy jednak oczekiwali czegoś lepszego niż zlepki kilku najczęściej spotykanych schematów kina akcji okraszonych plakietką MiB.
5/10
PS.
Efekty 3D były lepsze w reklamach puszczanych przed filmem niż te w filmie...