PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506891}

Faceci w czerni 3

Men in Black 3
2012
6,8 130 tys. ocen
6,8 10 1 130349
5,9 27 krytyków
Faceci w czerni 3
powrót do forum filmu Faceci w czerni 3

Przesympatyczna historyjka.

użytkownik usunięty

Kobiety się wzruszą.
Wreszcie mniej efektów a trochę więcej filmu.
Ciekawe pomysły.
Chociaż nie 100% akcji.
3D oczywiście lipne, tu "Avatar" rules.
Polecam powyżej 120IQ. ;)

ocenił(a) film na 6

120 IQ? To żaden Polak nie mógłby pójść na ten film

użytkownik usunięty
majkelhmf

9,2 % populacji spełnia ten warunek. Oczywiście można dyskutować czy wtedy lubi się MiB lub czy wypada się z tym obnosić ;)
W każdym razie co do "trójki" pasowałoby użyć określenia "doroślejsza".
Wracając do MiB3 : cały wątek postaci z wizjami i opcjami przyszłości był również sympatycznie podany , pomijam że nieodparcie kojarzył mi się z kimś z "Pół żartem , pół serio"

ocenił(a) film na 8

Z tymi wzruszeniami to bez przesady. xD
Ale płakałam ze śmiechu na scenach z młodym Agentem K. Genialnie grał Josh Brolin. xD A Will Smith jak zwykle trzyma formę. ^^

ocenił(a) film na 5

Słabe efekty (wg. mnie zupełnie nie potrzebne), słabe dialogi, słaby scenariusz, denna fabuła, ogólnie słaba kontynuacja. Mając take pole do manewru, po kapitalnych pierwszych dwóch częściach, twórcy tego filmu totalnie dali d*py... Osobiście jestem zawiedziony, jednocześnie mam pytanie - co w tym filmie było takiego, żeby ogłądały go tylko osoby 'doroślejsze'? Po seansie mam wrażenie, że ten film jest średni, tylko dlatego że jest kierowany dla tych młodszych odbiorców...

użytkownik usunięty
qhaaash

Doroślejsze - właśnie dlatego ,że tobie wydawał się słabszy.
Pytanie: we wszystkich dotychczasowych częściach MiB był taki ekran monitorujący poczynania znanych kosmitów na ziemi; zaobserwowałem tylko Lady Gagę , czy ktoś zauważył więcej ??