Właśnie wróciłem z kina. I nie wiem skąd ta ocena 7.1. Film nawet nie jest dobry. Z trudem się go ogląda. Jedynie parę scen jest godnych uwagi ,ale to za mało.
Nie polecam nawet fanom serii. Przeciętniak
zgadzam się, po prostu nuda
i chyba nie znalazłem ani jednej szczególnej sceny czy gagu
Ja również zgodzę się z moimi przedmówcami... odebrałam wrażenie, że film został nakręcony na siłę, w kinie się strasznie nudziłam... słabe dialogi i scenariusz - jedynie gra aktorska i zakończenie ratuje całość filmu. Zdecydowanie odradzam pójścia do kina na ten film! szkoda czasu i pieniędzy.... Ode mnie słabe 5/10.
Absolutnie się nie zgodzę, najgorszą częścią jest bez wątpienia dwójka ;) Trzecia część nie nosi już znamion budżetówki skierowanej od razu na rynek DVD (a dwójka momentami niestety sprawiała takie wrażenie), ma zdecydowanie lepszy czarny charakter, masę świetnych odwołań do historii, Will Smith w formie, Tommy Lee Jonesa może mało, ale młody K (Brolin) rzuca inne światło na tę postać. Jedyne co kulało to drugi plan - praktycznie bez naprawdę wyrazistych postaci (z wyjątkiem znakomitego Griffina). A zakończenie wyśmienite - nie można było lepiej zwieńczyć trylogii :)