"film obejrzalem z obowiazku krytyka f.
streep-1 klasa. dlatego 2 zamiast 1."
to jest skopiowana wypowiedź schiza. Prawda że śmieszna :) Ten baran uważa się za krytyka :)
Ten film nie jest dla laika, co 1 i 2 części nie widział. Bez tego nie połapie się w trójce... omg.
to nie serial. osobne fimy tylko mordy te same.
na szczescie grosza nie dalem na ten szajs.
Film jest o wiele gorszy od poprzednich, a argument, że "nie jest dla laika" jest durny. Śmiesznych momentów mało, co prawda efekty nie były najgorsze, jak i gra aktorska. Szkoda tylko, że to za mało aby film się obronił, bo scenariusz leży i kwiczy, a w kinie wyczekuje się jedynie końca filmu.
chyba ktoś kto wybrał się na 3cią część MIB oglądał również 1wszą i 2gą, a skoro oglądał poprzednie i zdecydował się na pójście do kina na 3cią to znaczy, że poprzednie mu się podobały, a skoro poprzednie się podobały to nie ma możliwości by 3cia się nie spodobała, bo jest utrzymana w identycznym klimacie i jest równie fajna, troche pogmatwane, ale mam nadzieję, że logiczne :)
chodziło mi o to, że przynajmniej w moim odczuciu 3cia część tego konkretnie filmu, nie jest gorsza od poprzednich (jeśli ktoś w ogóle lubi tą serię), a już na pewno nie żeby na niej zasnąć, a co do tego, że sequele często są nieudane, to się zgadzam :)
jest gorsza od poprzednich, nawet od badziewia nr 2 a myslalem ze to byl szczyt szmir....nie byl.
Wg Ciebie - ale wg Ciebie "Tokio Drift" to arcydzieło 10/10 i w ulubionych a "LotR" tylko 7/10 tak samo "Zielona mila" czy "Nie zadzieraj z fryzjerem' .. no proszę Cię ... [nie żebym miał coś do fryzjerów :D] Jedyny naprawdę dobrze oceniony film przez Ciebie [10/10] to "Skazani na 'szołszenk' " ;).
Nie żeby Cię oceniał - ale proszę, to że coś jest napakowane bajerami i dla nastolatków nie oznacza że jest zajebiste
W dwóch słowach :) :
http://i.imgur.com/h1cma.jpg
Do kina pójdę bo lubię MiB dwójka była słaba, ale widzę że teraz filmy są robione na jeden ... (brakuje mi słowa) . Szkoda tylko wydawać kasy na to zje...bane czyDy :/
odradzam marnotrawstwa kasy. trojka to masakra bezsensu i zero efektów. POTWORNY GNIOT.
Taki potworny to potworna przesada :D. Niesamowity gniot na pewno ale potworny ? :D
Poszli w efekty - których nie ma (mowa o czyDy) - i fabuła, niby pomysł fajny choć naciągany, ale wykonanie .... zostawmy bez komentarza. Jeśli ktoś uważał dwójkę za słabiznę w porównaniu do jedynki, to na to nie powinien iść do kina, zwłaszcza że to marnotrawstwo kasy. Byłem ciekaw po przeczytaniu opini tutaj, jednak Ci co mieli podobne zdanie o poprzednich częściach i o tej się nie myili.
Jeśli jednaklubisz filmy na odmóżdżenie, jak transformersi i efekty to to co się powinno w dzisiejszychczasach oglądać, zwłaszcza przez te gówniane okulary, to jest to film dla Ciebie i powinieneś(-nnaś) iść do kina ...
Dziwne podejście, że skoro wysoko ocenia filmy, które Ci się nie podobają, to się od razu nie zna -.- Każdy ma inny gust i tyle. Co do samych facetów, to film nie był zły, ale szału też nie zrobił (mi się co prawda bardzo podobał, ale jednak liczyłem na coś więcej. Mieli wiele lat żeby opracować naprawdę dobry pomysł). Nie wiem tylko po co zrobili go 3D, skoro efektów praktycznie nie było żadnych... Mogliby zrobić normalnie, to zaoszczędziłbym 5 zł na kinie, no ale cóż, mimo wszystko nie żałuję wydanych 23 złotych.
Niestety masz rację. Byłem, widziałem, i oceniam, że film średni. Dobra rzemieślnicza robota, bez fajerwerków i ochów i achów. Typowe kino przedwakacyjne. Nic więcej. Jeżeli ktoś idzie z nastawieniem, że będzie super, to się zawiedzie. I to srodze. Jeśli ktoś jednak idzie po rozrywkę, to poziom zawiedzenia będzie niski, a może nawet się spodobać. 6/10.
"film obejrzalem z obowiazku krytyka f.
streep-1 klasa. dlatego 2 zamiast 1."
to jest skopiowana wypowiedź schiza. Prawda że śmieszna :) Ten baran uważa się za krytyka :)
Skoro powoduje "zaśnięcie nudy", to chyba nie jest tak źle... :) Oj, ale ok... Nie wolno się znęcać nad nieszczęśliwymi. Tak tak, szajs, jak zwykle masz rację. Szklaneczkę wody do popicia tabletek? :)
nie slyszalem o "zasnieciu nudy"
twoj musk zbyt prosty by postawil po 'do zasniecia' PRZECINEK.
CO U MATKI SMOCZYCY? CIĄGLE PIERDZI OGNIEM?