PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506891}

Faceci w czerni 3

Men in Black 3
2012
6,8 130 tys. ocen
6,8 10 1 130349
5,9 27 krytyków
Faceci w czerni 3
powrót do forum filmu Faceci w czerni 3

ktoś widział, że taka ocena?
Jeśli tak ( bo już miał premierę na świecie), to jakie wrażenia?

komercyjna

ja właśnie oglądnąłem

http://srecenzje.blox.pl/2012/05/3-Faceci-w-czerni-3D.html

jakubovski

jakubovski czy w filmie pojawia sie Tim Burton ?

ocenił(a) film na 6
jakubovski

"Kiedyś kiedyś Will Smith był młody. Pamiętam go jak dziś, że był młody." - Wyśmienite :D A gdy myślałem, że już nic śmieszniejszego nie przeczytam, to ukazało się mym oczom porównanie do "Nad Niemnem". Cudeńko ta recenzja, a jak humor poprawia...

ocenił(a) film na 8
lew890

Zgadzam się :D
Ja najbardziej jestem ciekaw, czy są efekty 3D.

ocenił(a) film na 8
czlowiekfrank

Jakie 3D? Chłopie! Lepsze efekty były na reklamach przed filmem, poważnie. Dali efekt głębi i ze 2 razy walnęło laserami po oczach. Oto 3D w całym filmie. Co nie zmienia fakty, że film oceniłem na mocną 7, więc jest dobry. Polecam.

ocenił(a) film na 8
lew890

No i właśnie. W końcu to srecenzje są :D

ocenił(a) film na 6
czlowiekfrank

Oj no wiem, że to dla jaj jest. Trylogia "Niebieski-Czerwony-Zielony" nie pozostawiła co do tego żadnych złudzeń (w jednej z wcześniejszych srecenzji).
A Burton to podejrzewam, że w filmie pojawi się insynuacja, że on i Lady Gaga są kosmitami, tak jak w pierwszej części był nim Stallone.

ocenił(a) film na 6
lew890

W Avatarze efekty 3D fajne, W Piratach z Karaibów 3D beznadziejne (oczopląs murowany , postacie wydają się być rozmazane), W Avengers ujdzie, w Facetach w Czerni marne, chociaż parę scen było zadowalających ale bez fajerwerków - oglądam filmy W IMAX-sie na Sadybie. Najlepsze efekty 3D są wówczas kiedy przed filmem puszczane jest odliczanie- to jest prawdziwy efekt 3D.
Co do filmu jestem wielce rozczarowana. Dwa zabawne momenty pokazane były w zwiastunie filmu. Bardzo mało śmiesznych scen, na sali nie słyszałam żadnych salw śmiechu. Najlepsza część według mnie to oczywiście 1cz. Druga część Men in Black jak dla mnie najgorsza, tak więc tą ostatnią - najnowszą stawiam na drugim podium. Ale mimo wszystko osobiście myślałam, że będzie to naprawdę fajny film- a nie był :(

komercyjna

Obejrzałem w wersji cyfrowej bez jakiegoś pseudo 3D ...film wymiata,ale i tak 1 sza część najlepsza moim zdaniem. :)