PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506891}

Faceci w czerni 3

Men in Black 3
2012
6,8 130 tys. ocen
6,8 10 1 130349
5,9 27 krytyków
Faceci w czerni 3
powrót do forum filmu Faceci w czerni 3

mogę napisać że jestem niemiło zaskoczony, w porównaniu do części 1 i 2 w trzeciej części nic się nie dzieje, nie jest śmieszna, czekałem do samego końca aż film się rozkręci i nie doczekałem się tego :(
Zmarnowana kasa bo można było iść na coś innego. Niepolecam

superGrzes

dokładnie to samo mam do powiedzenia, szkoda

ocenił(a) film na 6
superGrzes

Ja też, wczoraj byłem w kinie bo przeczytałem komentarze że film OK, po za tym podobały mi się 1 i 2. Film nudny, mało akcji, w przeciągu całego filmu na sali była cisza, mniejsze dzieci czasem gubiły sie w filmie

Wystawiłem 6/10

ocenił(a) film na 8
martin123154

Byłam wczoraj na Facetach w Imaxie :) Moim zdaniem 3 część jest o niebo lepsza od dwóch wcześniejszych. Zdaniem moich synów również, mimo że byli zachwyceni 1 i 2. Dużo się dzieje, ba cały czas się dzieje, film jest zabawny i naszpikowany efektami, ma również treść ;) Super! Polecam!

ocenił(a) film na 4
maryjoin

Byłam w kinie w piątek - niestety, jestem rozczarowana. Film jest momentami strasznie nudny, mało śmieszny, efekty 3D słabe (w sumie lepiej by się go oglądało w 2D), a poza tym fatalny motyw z ojcem "J" - typowa amerykańszczyzna, chcieli niby czymś grubym zaskoczyć, żeby niby łączyło się wszystko w jedną logiczną całość, a wyszło to sztucznie i strasznie naciąganie.
Można obejrzeć, jak nie ma się nic lepszego do roboty. W mojej ocenie 4.

ocenił(a) film na 3
superGrzes

Przyłączę się do tego rozczarowania. Ba, przyznam się też, że przysnąłem, gdzieś po tym, jak spod samochodu pojazdy jednokołowe wyciągnęli...No, sorry, znudziło mnie. Humoru też zero.
Tym, którzy wychwalają tę część MiB polecam raz jeszcze obejrzeć 1. i 2. Ręczę, że wtedy ocena 3. się zmieni diametralnie.
Ogólnie - nie polecam. 3/10