PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506891}

Faceci w czerni 3

Men in Black 3
2012
6,8 130 tys. ocen
6,8 10 1 130349
5,9 27 krytyków
Faceci w czerni 3
powrót do forum filmu Faceci w czerni 3
jacobs1983

a nie lepiej w necie obejrzeć? już teraz?

ocenił(a) film na 9
indrikoterium

Ja tam wole poczekać żeby obejrzeć najwyższej jakości i z lektorem

indrikoterium

W internecie jeszcze nie ma tego filmu. A oglądanie takiego filmu nagrywanego gdzieś w rosji kamerą mija się z celem.

ocenił(a) film na 8
szymonik44

od 2-3 tygodni jest w internecie ;)
Czyli 11 sierpnia chyba już był.

"a nie lepiej w necie obejrzeć? już teraz?"
Racja ale jakość najwyższa w internecie pojawia się na ogół miesiąc dwa przed wydaniem płytowym.

No chyba, że ktoś czeka na wersje jaka nie służy osoba nieznającym angielskiego i zarazem analfabetą nie potrafiącym czytać napisów ;)

ocenił(a) film na 7
unpxre

Internecie(z wielkiej litery), osobom, analfabetom (tym osobom/ludziom/analfabetom - gdy mówimy o kimś w liczbie mnogiej) on jest/ja jestem osobą, analfabetą - liczba pojedyncza ;)
Rozmawiając o analfabetach ;)

ocenił(a) film na 8
KICEK_

Słowo "Internet" pisze się wielką literą mając na myśli konkretną, globalną sieć komputerową – jest to wtedy nazwa własna. W niektórych przypadkach poprawna jest jednak pisownia małą literą – gdy pisze się o Internecie jako nośniku (medium) informacyjnym, np. "przeczytałem to w internecie" lub używając skrótu myślowego w odniesieniu do fizycznego łącza telekomunikacyjnego, np. "internet mobilny", "internet przewodowy", "internet ADSL".

W drugim przypadku przyznaje racje, ale po prostu źle zaznaczyłem poprawę błędu w przeglądarce ;)

Co do Twojej konkluzji, dysleksja != analfabetyzm.

pozdrawiam ;)

ocenił(a) film na 7
jacobs1983

W Chinach już wyszedł BluRay ;]