W internecie jeszcze nie ma tego filmu. A oglądanie takiego filmu nagrywanego gdzieś w rosji kamerą mija się z celem.
od 2-3 tygodni jest w internecie ;)
Czyli 11 sierpnia chyba już był.
"a nie lepiej w necie obejrzeć? już teraz?"
Racja ale jakość najwyższa w internecie pojawia się na ogół miesiąc dwa przed wydaniem płytowym.
No chyba, że ktoś czeka na wersje jaka nie służy osoba nieznającym angielskiego i zarazem analfabetą nie potrafiącym czytać napisów ;)
Internecie(z wielkiej litery), osobom, analfabetom (tym osobom/ludziom/analfabetom - gdy mówimy o kimś w liczbie mnogiej) on jest/ja jestem osobą, analfabetą - liczba pojedyncza ;)
Rozmawiając o analfabetach ;)
Słowo "Internet" pisze się wielką literą mając na myśli konkretną, globalną sieć komputerową – jest to wtedy nazwa własna. W niektórych przypadkach poprawna jest jednak pisownia małą literą – gdy pisze się o Internecie jako nośniku (medium) informacyjnym, np. "przeczytałem to w internecie" lub używając skrótu myślowego w odniesieniu do fizycznego łącza telekomunikacyjnego, np. "internet mobilny", "internet przewodowy", "internet ADSL".
W drugim przypadku przyznaje racje, ale po prostu źle zaznaczyłem poprawę błędu w przeglądarce ;)
Co do Twojej konkluzji, dysleksja != analfabetyzm.
pozdrawiam ;)