obawiam się że Ant Man może nie być jedynym zmartwieniem tego roku. Osobiście wiem że fantastyczna czwórka nie jest z marvela ale jako komiks tak, więc zaliczam to do marvelowskiej rodziny, i boję się że ten film będzie słaby..
Marvel od jakiegoś czasu planuje skasować Fantastic 4. Zresztą parę podobnych postaci do obsady zostało zabitych w Punisher
Ja również uważam, że ten film będzie klapą. Nawet nie rozumiem, dlaczego kręcą te filmy od nowa. Istnieją już dwie części Fantastycznej Czwórki.
Bo jak nie nakreca filmu to prawa wracaja do marvela takze jesli chca miec prawa dalej musza na sile(badz nie) krecic ;)
Ja rowniez nie wierze w ten film. Dlatego czekam na jakis pierwszy porzadny trailerr i wtedy moze zmienie zdanie.
Co do Antmana czy film bedzie poziom nizej czy klapa do kina i tak pojde jak na wszystkie filmy Marvela.
i wogole jak mozna wybrac taka krowe na suzan storm wogole nie podobna , no chyba ze jej operacja plastyczna przed filmem zrobili cycki buzia brzuch i tak dalej , oczywiscie na potrzeby filmu, bo z taka aparycja to ona sie nadaje do grania zombiakow w horrorach