Normalni ludzie, lubiący komiksy. Idź lepiej oglądać Hannę Montanę i dawać im 10ki
Nigdy nie uwierzę że masz 25 lat, ponieważ Twoje posty są na poziomie średnio ogarniętego przygłupa z gimnazjum. Post w stylu "Zgiń proszę", jesteś normalny?!, czy tylko szukasz odrobiny uwagi w necie. Szukasz innych trolli napisz do użytkownika The Fallen, idealnie do siebie pasujecie.
Jesteś jednym z największych trolli na filmwebie,.....wystarczy wejść na inne strony, jestes tam rozpoznawany jako troll
Nie oceniaj innych swoją miarą, wielu użytkowników tego portalu ostrzegało i śmiało się z Ciebie jako trolla, lubującego się w mangowych dziewczynach.
Ośmieszaj się dalej...
człowieku wszędzie się ośmieszasz, mało ludzi karmi trolli więc mało kto do ciebie pisze, ja nie jestem trollem więc pisze do mnie więcej osób nawet jesli im się nie podobam.
Nie mam zamiaru więcej ci odpisywać w tym temacie i w innych też, niby mówiłem to już wiele razy ale czasami trudno ci nie odpisać. Robisz się coraz bardziej śmieszny.
Bądźmy szczerzy, Ty nie masz znajomych, a jeśli masz to są za głupi by korzystać z internetu, choć w sumie dzisiaj mamy sporo ameb w internecie.
...czego jesteś najlepszym przykładem. A to że Ty nie posiadasz znajomych w realnym i wirtualnym świecie, nie oznacza że inni też tak mają. Przypadkiem nie miałeś zaprzestać tych śmiesznych/żenujących postów?
Mam znajomych w wirtualnym świecie, wielu. W prawdziwym tez miałem, ale nasze drogi się rozeszły. Wiadomo, każdy idzie w swoją drogę życiową, jeden tam, jeden tam....i tak to koniec ...skończ już odpisywać mi na posty, jeśli jeszcze coś mi odpiszesz to okażesz się prawdziwym, pełno krwistym trollem
Rozumiem że się rozeszły, poszli do innego gimnazjum, czy wstyd im było spotykać się z Tobą? Poza tym nie będziesz mi rozkazywać, co mogę a czego nie.
Ja nie muszę udowadniać że nie jestem trolle, po prostu nie jestem i tyle(taka prawda), nie tak jak Ty, troll z którego podśmiewa się tylu użytkowników.
http://www.filmweb.pl/news/FOTO%3A+Robocop+p%C4%99dzi+strzec+prawa+na+nowym+plak acie-101762
Szkoda że takich ludzi nie można osobiście banować :) na przyklad kilka głosów na tak i po sprawie :)
Tak, bo takie oosby zaśmiecają społeczeńśtwo swoją próżnością i ingorancją. Powinien być podział ludzi i ewentualnie likwidację, Nitsche mial troche racji jednak
W takim wypadku większość mogla by uznać Ciebie za zbędny balast społeczeństwa i zlikwidować.
Jeżeli szukasz trolli spójrz w lustro, lub pogadaj z fallenem, a nie robisz z siebie błazna.
Nawet teraz szuka po innych tematach pod innymi filmami czy gdzie tam jeszcze i mi wypisuje jakieś bzdety, obraża mnie i twierdzi, że inni się ze mnie śmieją. Troll prześladowca aka prowokator
Proszę Cię, przestać się ośmieszać i prowokować. Co Ty do innych na skargi biegasz?
Patrzcie na ten okaz gatunku...czyż nie jest to czystej krwi troll? Rzadko zdarza się ujrzeć tak wyjątkowy okaz, co nie Himiteshu?
Prawda w oczy kole, to Ty jesteś trollem z którego tak wielu się śmieje. Teraz robisz wszystko aby temu zaprzeczyć, ale już za późno. Poza tym, dlaczego zadajesz pytanie do innych użytkowników w postach skierowanych do mnie??? szukasz pierwszego kolegi, ktory chciałby z Tobą pisać???
http : / /konwaliowyfacet. pinger. pl/m/9215685
w jednym komentarzu aż dwa razy po 3 znaki zapytania? Oj źle z tobą!
O co Ci chodzi???
Zniżając się do Twojego poziomu: wolisz mangowe dziewczyny/kobiety niż realne???, oj źle z Tobą
http://www.filmweb.pl/news/FOTO%3A+Robocop+p%C4%99dzi+strzec+prawa+na+nowym+plak acie-101762
Nawet twierdzi, że nie masz pojęcia ile osób się z ciebie śmieje. Ten troll jest zabawny, choć z drugiej strony mnie trolle nigdy nie śmieszyły, to raczej irytujące okazy.
Wiem że może Ci być przykro, ale taka jest prawda. Ogarnij się i może znajdziesz kumpli(przestaną się z Ciebie śmiać inni użytkownicy).
Przestań się pogrążać, to nie koniec świata że połowa użytkowników na tym portalu się z Ciebie śmieje. Patrz na świat pozytywnie, druga połowa tego nie robi, głowa do góry...:)
Jak nie rozumiesz dlaczego napisałem ''YntelYgencię''? To pokazuje twoją głupotę., przecież wystarczy wejść gdzieś z Google.
Wystarczy pisać w języku polskim i wszyscy zrozumieją Twoje wiadomości. Właśnie przez takie głupie posty ludzie się z Ciebie śmieją.
Jesteś strasznie monotematyczny, piszesz że jakieś bzdury, ale nie chcesz przyznać oczywistej prawdy "jeteś trollem z którego prawie wszyscy się śmieją". Taki lokalny błazen.
Zapewne stosujesz zasadę "wielokrotnie powtarzane kłamstwo, staje się prawdą", jednak uwierz mi, wiele osób śmieje się z Ciebie. Przykre to, ale prawdziwe. Niezależnie ile razy napiszesz jeszcze swoje ułomne postu, nie zmieni to faktu że jesteś pośmiewiskiem. Takim urozmaiceniem szarzyzny cyberprzestrzeni, jedni czytają żarty o blondynkach/policjantach, inni czytają Twoje posty.
Wczoraj część moich znajomych śmiała się z wiadomości, w których przekonujesz że mangowe dziewczyny są lepsze niż realne. Niezły ubaw...
wczoraj mówiłeś to samo, że wczoraj się śmiali i pewnie przedwczoraj też się przed-przedwczoraj smiali...meh, wysil się i napisz coś w co choć trochę ktoś uwierzy.