Dlaczego większość z nas boi się homoseksualistów ? Przecież to normalni ludzie.
Naprawdę świetny film, wzruszyłam się.
Nieeeeeeeee to osoba co czytała moje wpisy o pokłosiu i teraz zawędrowała tu na homofobie bo boli go że nie ma argumentów na moje poglądy. Tak samo jak ty trolowałeś moje wypowiedzi na Pokłosiu
oooooo gdzie zawędrował ten pseudokomentator, dosłownie AlbertaTM ścigała mnie na Pokłosiu teraz oldnewmovie zawędrował za mną na dyskusje o homofobii. Konto liczę że zostanie zablokowane, bo założone po to by szerzyć zamęt na tym forum.
To jest jakis chory facet. Podejrzewam,że sam założył nowe konto .Zwróciłem się do moderatora i administratora i napisałem,że mnie gość dyskryminuje. Fanatyk !
Fanatyk ma jakąś idee, cel do którego dąży.
Nie trzeba się z fanatykiem zgadzać ale nikt nie odmówi fanatykowi "pasji".
Ten tu to zwykły zjeb z chorobliwą obsesją na tle homoseksualizmu i z fobią abyt nikt nie zauważył jego prawdziwej natury.
Ty wkładasz dużo więcej jak można założyć konto 5 stycznia 2013 roku i szerzyć zamęt na tym forum o homofobi a także na Pokłosiu. to jest chore.
Jestem tu...just for fun i może jeszcze ponieważ pisanie i czytanie poleruję. Dałem się jednak wciągnąć w ta idiotyczna dyskusję z totalnie niedoinformowanym człowiekiem i przede wszystkim z homofobem. Tak,masz racje,fanatyk byłby nie do zagięcia,sypałby sprawdzonymi i udowodnionymi tezami.
Miło,że spotkałem tu również Ludzi przez wielkie L
wielki L to LEGIA - pomyśl jak coś napiszesz bo naszej kultury w ogóle nie znasz
Nie muszę :-) Ważne,że znam swoją :P Ludzie pisani przez wielką literę "L"
Ty jesteś ludzik,pisany z małej litereczki :P
W twoim wypadku jest to choroba maniakalna - założyć konto i szerzyć zamęt na forach które ja odwiedzam i komentuje. Tak ciebie bolą moje udokumentowane poglądy, że tak nisko się staczasz??
Ja też zgłosiłem. W czymś jesteśmy zgodni, trzeba tępić tych pseudo komentatorów co nie rozumieją że ich działanie tylko niszczy to forum.
Napisał do załozycielki tematu bo mu usuwają wpisy jak odpowiada mnie lub tobie . No to sobie chciał pobluzgać na xkasię :-).ale też unięte. Brawo moderator!
I to by potwierdzało to co jest napisane na Wikipedii o orientacji seksualnej " Na łamach Archives of Sexual Behavior zostało opublikowane badanie dotyczące trwałości i zmiany orientacji seksualnej na przestrzeni 10 lat. W próbie 2 560 osób kobiety stanowiły 54%, średnia wieku badanych wynosiła około 47 lat, 2 494 badanych zadeklarowało początkowo orientację heteroseksualną, 32 homoseksualną i 34 biseksualną. Po 10 latach, 2,15% z 2 560 uczestników badania odpowiedziało, że zmieniło orientację seksualną. Zmiana nastąpiła u:
1,36% heteroseksualnych kobiet,
63,63% homoseksualnych kobiet,
64,71% biseksualnych kobiet,
0,78% heteroseksualnych mężczyzn,
9,52% homoseksualnych mężczyzn,
47,06% biseksualnych mężczyzn[24].
Heteroseksualizm okazał się najbardziej trwałą orientacją seksualną zarówno u mężczyzn, jak i u kobiet. Kobiecy homoseksualizm okazał się nietrwały, a męski trwały. Natomiast, najmniej trwały u obu płci okazał się biseksualizm[24]."
najbardziej trwały jest heteroseksualizm bo jest naturalny i jest jedyną porzondaną orientacją przez naturę. Reszta jest zaburzeniem
idź sobie do psychologa, psychiatry czy seksuologa przestań to dowiesz co to orientacja, a nie bedziesz wypisywać opinie o czymś o czym nie masz pojęcia. chociaż na to ostatnie pewnie jesteś za młody<seksuologa> :) klepiesz błędy ortograficzne jakbyś nie skończył gimanzjum :) MŁODSZYY TROLU hehehe
Wielki polonista się znalazł co pisze poprawną polszczyzną, siejesz zamęt, zakładasz konta i po co to wszystko?? Co chcesz udowodnić, że masz kuku mamuniu w swojej główce. Nie zgadzasz się napisz do Wikipedii że podaje głupoty i także napisz do strony pch24 że szerzy nieprawdę. Ciekaw jestem odpowiedzi
nieeeee. Jak ja Chodziłem do szkoły to była tylko podstawowa, średnia i wyższe. Pasuje???
bardzo ciężko gimbaza (przynajmniej umysłowa) teraz musi mieć skoro siedzi i wypisuje pierdoły po nocach... radzę sobie zrobić powtórkę z języka polskiego bo niedługo ciężko ci będzie przekazać jakąkolwiek treść...
Pracuję i sobie piszę komentarze na durnoty które tu wypisujesz a także na forum o Pokłosiu. Co ciebie tak boli że się tak czepiasz moich wypowiedzi.
mlodszylele
Pracuję i sobie piszę komentarze na durnoty które tu wypisujesz a także na forum o Pokłosiu. Co ciebie tak boli że się tak czepiasz moich wypowiedzi.
- a więc pisanie na forum to hobby(?) czy twoja praca... a co mnie boli to rzucanie oszczerstw min. na moją osobe...
skąd te domysły, że coś mnie może boleć?? co to jest lewactwo według ciebie w ogóle?? gdyby nie lewicujące poglądy i idee kopałbyś teraz buraki gołymi rekami w zamarzniętej glebie na boso więc nie wiem czemu lewicujące poglądy cie tak oburzają...
...może dlatego że to nie jest temat o rządzie Francji tylko o homofobi.
Załóż sobie temat na forum "inne"....
Było pytania jest odpowiedź. To po co ty zająłeś się gramatyką i zmianą w pisowni rożnych języków?? Też nie o homofobii. Taki polonista z ciebie??
Chyba ani wyższej ani nawet średniej nie uświadczyłeś, bo czy spamujesz jako "młodszylele" czy jako "ZSGifMan" te same byki robisz...wstyd.
hahahahaahahahahah
znaFFFco młodzieżowego S L A N G U (nie sloganu)
Kuku NA muniu !!!! Ach ty pierdoło!
Nie dawno strona w "encyclopedia britannica" była dla niego nieczytelna, bo jak napisał on "tylko języki z cyrylicą związane".
A tu patrzcie ludzie, "Sexual Behavior journar" Rozwija się nam hłopczyna. XD
To jest cytat z Wikipedii. Pomyśl zanim napiszesz. A angielski znam w średnim stopniu. Dlatego napisałem że wole języki z cyrylicą bo znam je dużo lepiej.
Nawet polskiego nie znasz. Gdybyś znał to może doczytałbyś że nie do ciebie pisałem.......
" Nawet polskiego nie znasz. "
dardre : "Nie dawno" , "hłopczyna" , "z pod" , "wrażania"
Jakie to szczęście, że ty znasz!
Ja na takie rzeczy nie zwracam uwagi, bo błędy i gafy są ludzkie, ale jak już nie ma się nic ciekawego do napisania lub brakuje argumentów, zaczyna się wytykanie, wieku, wykształcenia i błędy w pisaniu. Tak jak to robi dardre i o zgrozo - AlbertaTM uczy mnie poprawności sloganów w polskiej mowie!!!
Ten osiołek rududu napisał, że mam nierówny sufit pod kopułą -hahahahahhaha
ja mu na to ze -nierówno pod kopułą lub nieróno pod sufitem
a on dalej swoje -że to polski SLOGAN i że on ,polak mały lepiej wie jak brzmi polski SLOGAN ,czyli według tego geniuszka mowa młodzieżowa -ubawił mnie setnie .
Staram mu się naświetlić sprawę ,proponuje poczytanie co to slogan ,a co to slang
ale on czytać nie umie i nie widzi różnicy :-)
Dawno się tak nie ubawiłem-polak mały co to zna znak swój i mowę swoja i co to jest między swemi,a nie rozumie jakie babole wali.
No i co ty chcesz udowodnić, bo za bardzo nie rozumiem. Moje powiedzenie sloganowe jest poprawne, u mnie tak się mówi i nie będzie mnie jakiś Irlandczyk pouczał polskiej mowy. Bo nawet nie masz pojęcia jak się mówi w środowisku młodzieżowym. Slogany maja to do siebie że nie mają nic wspólnego z poprawnością językową, wręcz przeciwnie specjalnie są w niezgodzie z gramatyką i logiką treści.
Aby mówić o sloganach trzeba przebywać w danym środowisku, wśród młodzieży - czy ty przebywasz w takim środowisku??
Aby zrozumieć slogany trzeba bardzo dobrze znać polską mowę, która nie jest łatwa, a jak osoba która pisze że używa translatorów językowych może rozumieć polskie slogany młodzieżowe?? Tu czekam na odwiedź bardzo wyczerpującą.
I nie rozumiesz że slogany młodzieżowe nie maja odpowiedników w słownikach, przysłowiach czy nawet potocznej mowie, to są wygimbusy językowe. Które nie mają nic wspólnego z poprawnością językowa i tym bardziej na necie ich nie uświadczysz, bo używane są tylko w mowie potocznej i co więcej - co region inna mowa obyczajowa sloganów itd.