Dlaczego większość z nas boi się homoseksualistów ? Przecież to normalni ludzie.
Naprawdę świetny film, wzruszyłam się.
mi tez homoseksualiści nie przeszkadzają. Mam świetnego kolegę, który jest wartościową osobą i z pewnością lepszą od niektórych wulgarnych 'dresów'. Ale ludzie niestety się brzydzą..tylko czego, przecież homoseksualista nie chodzi nago po mieście, bez przesady.
Być homoseksualistą a promować homoseksualizm i ulegać praktyką homoseksualnym to są dwie inne sprawy i należy je odróżniać.
nie obchodzi mnie co ktoś robi w sypialni jeśli nie robi komuś krzywdy,niemniej nie lubię obnoszenia się z niczym,czy to matka karmiąca cyckiem w miejscu publicznym,czy to para całująca się w kinie etc.wszystko jest dla ludzi ale z umiarem
Homoseksualisci to zło w czystej postaci ,trzeba o tym rozmawiać i rozpowiadać słowo boże. Nie polecam homoseksualizmu 1/10
Skoro wierzysz w diabła to też w Boga. A więc to może być szok, ale mimo, że kościół ich nie popiera to wasz Bóg ich stworzył (jest wszechwiedzący) wiedział, że będą istnieć.
Tak, Lucyfer oznacza niosący światło, był aniołem ale się zbuntował! Nie jestem wierząca a to wiem...
Bóg wszystko stworzył ale dał im wolną wole, o czym nie raczysz wspomnieć. To właśnie Ty decydujesz co czynisz czy dobro czy zło, tak samo anioły. A Praktyki homoseksualne są obrzydlistwem w oku Boga. I jeśli im ulegasz, ba a nawet promujesz przez legalizacje związków i adopcji to sam wybierasz drogę ku złu.
To że lubicie z koleżanką wkładać sobie w różne miejsca palce to twoja sprawa. Ale nie jest to normalne.
Ten film powinni obejrzeć ludzie z uprzedzeniem do homoseksualistów ;) Ja też dzięki niemu stałam się jeszcze bardziej tolerancyjna dla nich. Świetny film :) 9/10
Tolerancja a akceptacja to dwie różne sprawy. Akceptuje homoseksualistów, bo to nie ich wina, że się urodzili z zaburzenie homoseksualnym, ale praktyki homoseksualne to już inna para kaloszy. To trzeba tępić i wytykać palcami.
Nie, homoseksualizm nie jest czymś normalnym. Normalnie to kobieta+meżczyzna. Geje mogą zabawiać się ze sobą we własnych domach i powinni zostawiać to dla siebie, a nie wychodzić z tym na ulice.
Jak to kto geje w Polsce ostatnio często robią swoje żałosne parady, gdzie propagują homoseksualizm i jeszcze dzieci chcą adoptować
Parady są nie tylko w Polsce. Nie są też żałosne, nie przepadam za nimi, bo potem jest bajzel w rynku (Wrocław) ale bez przesady. A co do dzieci, wiem, że teraz zaprzeczysz ale jeśli miałbyś do wyboru 2 ojców - 2 matki albo dom dziecka to mówię ci z pocałowaniem ręki zamieszkał byś z homo-rodzicami. Dom Dziecka to chore miejsce, moi znajomi mieszkający tam z chęcią zamieszkali by z kochającymi rodzicami tej samej płci.
Ja nic nie mam do homoseksualistów, ale dzieci powinny mieć dom z mamą i tatą. W przyszłym czasie takie osoby mogą decydować kim mają być, ale jako dzieci to nie... Później takie dziecko w rodzinie z dwoma mamusiami lub tatusiami będzie spragnione miłości matki lub ojca. Będzie patrzyło na inne dzieci i zadawało sobie pytanie: "Czemu moi rodzice różnią się od innych rodzin ?"
Nie będzie zadawać sobie takich pytań, bo nie będzie widziało w tym nic złego.Nie fiozofujcie. To, że takie dziecko może byc izolowane z powodu inności jaka panuje w jego domu, to już inna kwestia, aczkolwiek innym argumentem jest to, że wiele osób jes tzw. czarnymi owcami i nie mając rodziców o takiej samej płci. Kwestia kraju w jakim żyjesz.
Zaś co do parady, nie uważam, żeby takie rzeczy były żałosne, po prostu walcza o swoje prawa. Do niedawna kobieta za ta samą pracę w fabryce co mężczyzna dostawała połowę mniej wypłaty niż on. Kobiety wywalczyły swoje prawa choć były tępione, poniżane, uważane za podczłowieka. Homoseksualiści niech też walczą, przeciez ich orientacja sięga starożytności (nie wiem czy nie wcześniej, bo takich książek już nie czytałam), ja nie mam problemu z uszanowaniem czyjegoś życia. Kwestia małżeństw i adopcji dzieci - to się zobaczy z biegiem czasu, nie mam na ten temat zdania. Pzr ;-)
Kobieta pracująca w fabryce powinna dostać mniejsze pieniądze bo na pewno wykonuje mniej pracy niż mężczyzna z powodu siły fizycznej. W prywatnej firmie zarobki są uzależnione od tego kto wydajniej pracuje, a nie od płci. Dziecko wychowywane przez 2 gejów będzie w szkole, poza domem, na podwórku, wśród dzieci poniżane, znęcane psychicznie, wyśmiewane i może bite, a ksywę pedał będzie miało w pierwszy dzień. Współczuje temu dziecku i tym ludziom.
"Kobieta pracująca w fabryce powinna dostać mniejsze pieniądze bo na pewno wykonuje mniej pracy niż mężczyzna z powodu siły fizycznej."
Oh really? W zakładach wyrobu materiału kobiety wcale nie odstawały tempem od mężczyzn, to samo można powiedziec o zakładach produkcyjnych, których było i jest miliony. Siła fizyczna to nie jest jedyny czynnik wpływający na wysokość zarobków, typowe zaściankowe myślenie. Na szczęście nie Tobie decydowac o losie kobiet, gejów i jakichkolwiek inny ugrupowań. Mamy demokracje, nauke i całe szczęście szereg praw człowieka, które wciąż doskonalą nasz rozwijający się świat.
dokładnie nikt się nie zastanawia co takie dziecko będzie przechodzić przez całe swoje życie. Jak ma słabą psychikę to czeka je lina lub garść tabletek.
A nie pomyslałeś,że gdyby ludzie byli tolerancyjni i nie wyzywali tego dziecka to nie byłoby problemu?
Homoseksualiści nie namawiają nikogo do bycia gejem,oni zwyczajnie chcą być traktowani jak inni.
Dla mnie nie ma znaczenia z kim śpi inny człowiek.Ważne jest natomiast czy jest dobrym człowiekiem.
nie są normalni- są chorzy, homoseksualizm to patologia, a do tego wszędzie się z tym obnoszą...
Świetny przykład - nawet nie musi nic mówić swoim gejowskim głosikiem (swoją drogą co oni z tym głosem mają !?), wystarczy spojrzeć na zdjęcie i widać z miejsca że amator parówek.
A gdzie takie są? Zresztą z jakiej racji przechodzisz z płaszczyzny orientacji seksualnej na płaszczyznę wiary?
To nie ma żadnego związku. Mówiliśmy o tym, że homoseksualni obnoszą się ze swoją orientacją, czego przykładem są organizowane przezeń parady, a hetero nie. To chyba nie podlega dyskusji.
Tak właściwie bardzo niewielki odsetek chodzi na parady..Parady organizują różne grupy społeczne, dlaczego nie akceptujesz akurat tych?
Bo uważam to za pewną anomalię. Tutaj jednak bardziej zwróciłabym uwagę na to, że gdyby homo chcieli być traktowani 'normalnie', to nie organizowaliby takich imprez, które - co jak co - są manifestem ich odmienności, że tak to ujmę. Jeśli chcą być traktowani zgodnie z normami, to niech nie trąbią publicznie o tym, kim są. To tylko zraża.
Nasz cywilizacja powstała i rozwija się w efekcie związku kobiet i mężczyzn. Tak ludzie zostali stworzeni/ukształtowani i tak po prostu jest nikt nie pyta dlaczego- po prostu tak jest. Wszelkie przejawy odmienności w tym zakresie są dewiacja, patologią. A ja jestem przeciwny manifestowaniu patologii, ponieważ może mieć to zgubne skutki. W swoich domach niech sobie wkładają w odbyt nawet piloty od telewizora... Nic mnie to nie interesuje, ale maszerowanie po ulicach stolicy z tablicami gej okej nie przejdzie
A starożytna Grecja? Nasza cywilizacja opiera się na Greckiej filozofii itp. Nie mam zamiaru prosić cię o akceptacje czy chociaż tolerancje, ale może staraj się traktować ich z szacunkiem.
To może pedofilów tez będziemy traktować z szacunkiem? Będziesz podsuwać im swoje dzieci w ramach zdrowej współpracy?
Pedofilia a homoseksualizm to dwie zupełnie inne sprawy. Homoseksual;iści nikogo nie krzywdzą.
Tak samo związki kazirodcze ( z własnej nie przymuszonej woli) nikogo nie krzywdzą a są zakazane i tępione. Dlaczego?? Bo nie są akceptowalne w społeczeństwie, są tępione i uznawane za dewiacje
Nie katolicyzm zakłada tylko natura zakłada, że hetero to jest podstawa przetrwania. W naturze czy to wśród ssaków czy też w śród innych zwierząt chodzi o prokreacje o przekazanie genów dalej, ludzie "rywalizują" o kobiety, tak samo wszystkie ssaki czy to siłą czy kolorem, czy głosem/śpiewem, czy innymi metodami.