Dlaczego większość z nas boi się homoseksualistów ? Przecież to normalni ludzie.
Naprawdę świetny film, wzruszyłam się.
Weź niech ciebie jakiś szkop puknie w pupe bo strasznie nerwowy jesteś, święta nie dopisały?? Nie te prezenty pod choinką??
Dziękuję za wsparcie . Posługuję się biegle polskim ,ale takich fajnych wyzwisk nie znam :-) (A tak a pro po ,co to ten 'kocmouch'?
Niestety ale ręce czasem opadają. Te dwa ćwoki mogłyby obdarować swoją głupotą ze stu innych a i tak byliby najgłupsi pośród nich.
To jacyś neofici dla nich jeśli nic nie masz do gejów to jesteś "pedałem"
-jeśli nic nie masz do Rosjan to jesteś komuchem, itd.
...posiadacza dwie szare komórki w tym jedna odpowiedzialna jest za wypróżnianie. Nic dziwnego że im się instalacje przegrzewają.
Hahahahaa, miło w środku pracowitego dnia poczytać konstruktywną krytykę.
Próbowałem być miły,może coś tam zasugerować ,ale to nie mozliwe w wypadku tych osłów.
Nie wiem, może to prowokacja...? Czy on naprawdę jest taki głupi? W lokalizacji wpisał sobie Beverly Hills, Kalifornia, i ujada jak kojot ze sraczką że inni wyjechali za granice i "...udzielają dobrych rad i wskazówek oraz dzielą się swoim mądrościami!..." Jeśli to nie prowokacja to ten cymbał jest głupszy niż myślałem... :D
No widzisz, taki sam z ciebie"prawdziwy"mieszkaniec Sunset Boulevard jak heteryk. Nie dostałeś wizy...? Zdaje się że dzięki takim ćwokom jak ty Polacy jeszcze długo będą musieli stać w kolejkach do ambasady....
Podejrzewam,że to troling,takie denerwowanie ludzi. Nudzi się cymbał ,a my jak to się mówi karmimy trolla -czyli odpisujemy :-), ja w ramach ćwiczebnych (żona mówi,że jak tu piszę to łapię jakiś żargon). Załozyłem sobie ,że jestem tu gościnnie i nie będę obrażał,ale...nerwy puszczają i założenie poszło się pieprzyć( powiedzonko polskie zasłyszane w domu)
Cieszę się,że są też Polacy,jak Ty,a nie tylko polacy jak te matołki :-)
Ty pseudo Irlandzki niedokształciuchu. Twoja wiedz jest tak płytka jak szambo w betoniarce.
"W czasie II wojny światowej, od 4 marca 1940 roku w ten sposób nazywano obywateli innych państw, którzy podpisali niemiecką listę narodowościową – volkslistę."
Za wikipoedia, i chyba wszyscy na swiecie znamy pejoratywne znaczenie tego słowa,więc nie bądź hipokrytą i nie uciekaj jak lisek z kurnika kiedy narozrabiałeś. A moze chciałes pochwalić Polaka za granicą ? ;-)
Nic nie ma do debili to co jestem nidorozwinięty?? Rozumowanie typowego lewaka co nawet faszyzm uważa za ruch prawicowy. Niedokształciuchu jeden idź lepiej i odpowiedz mi po co jest ta reklama lewactwa, nie kradnę, nie biorę, nie wierzę, bo jeśli lewactwo niewierzące nie kradnie to czym jest opodatkowanie obywateli podatkiem dochodowym. Jest to okradanie obywatela za to że człowiek dobrze pracuje. a ty jako lewak to popierasz, co więcej masz wywindowane podatki VAt i akcyzę, którą też lewactwo popiera, dalej masz zasiłki dla bezrobotnych, dla chorych itd. Czyli lewactwo karze ludzi za ciężką pracę a nagradza za lenistwo i chorobę. Pięknie to definiuje waszą głupotę.
Ty jesteś taki głupi z natury czy ci granat w kołysce wybuchł?
"...Marksizm jest jawnie głoszoną żydowską próbą obalenia we wszystkich dziedzinach ludzkiego życia i zastąpienia jej przez masy..."
„Mein Kampf”
"...socjaldemokracja zdobywa poparcie robotników dzięki nędzy, instrumentalnie wykorzystuje związki zawodowe, przekształca związki zawodowe z obrońców robotników w "instrument rujnujący gospodarkę narodową", głosi błędne twierdzenia o ekonomi, ma fałszywe cele polityczne, kłamliwie przedstawia fakty..."
to również z Mein Kampf. Cytaty z"prawicanet"
Możesz spamować jako ZSGifMan, młodszylele czy cokolwiek innego. Możesz pisać wielkimi literami, tupać i obgryzać paznokcie, nic nie zmieni tego że smród faszystowski zawsze zdradzi wasze pochodzenie.
Politologia to kolejna pomedycynie dziedzina nauki z którą się nasz "geniusz"nie zgadza...idiota "młodszylele"uważa faszyzm za ruch lewicowy bo idiota "Korwin"tak powiedział.
Poczekajmy aż proboszcz z jego parafii zaneguje kulistość Ziemi, pewnie astronomia legnie w gruzach.
Te cytaty to dałeś po kiego i po co. Bo sam nie wiem o co tobie chodzi w tej wypowiedzi. Wyrwane głupoty wklejasz i podajesz prawicanet?? Co to daje??
Czyżby "prawicanet" była dla prawicowca niewiarygodnym medium? A może przeszkadza ci to że wujek Adolf w swojej"biblii" jasno określa politycznych przeciwników swoich i partii, i nie pozostawia miejsca na żadne ekwilibrystyczne twory myślowo-życzeniowe udowadniające że jest inaczej.
po pierwsze daj linka a nie wyrwane z kontekstu zdania po drugie co mają pokazać te cytaty??
http://prawica.net/node/12879
A teraz wymyśl jakąś karkołomną logicznie hipotezę dlaczego wujek Adolf tak napisał.....
Mein Kampf Adolfa Hitlera czyli streszczenie książki i co z tego, że zamieścili to na swojej stronie. Zresztą to znajduje się Dział: Opinie » autor: Jan Bodakowski » data: czw, 24-07-2008. Dalej nie wiem z czym masz problem??
Nie rozumiesz to dalej rób z siebie idiotę. Zresztą już się chyba przyzwyczaiłeś.
najprościej zmienić temat i obrazić bo sam zrozumiałeś, że nie wiesz co chciałeś.
hahahahaha
Czytam sobie na dobranoc i pokładam się ze smiechu.
Kulistość Ziemi mnie powaliła na łopatki.
Żadne twoje szlaczki i capslock nic nie pomoga.
Wręcz przeciwnie-pokazuja jak zawziety i nienawistny jesteś :-)
I jak śmieszny-szlaczki to się robi w pierwszych latach nauki ,jakos tak około piątego roku życia. W Polsce będe bywał kiedy zechcę i nie ty o tym zdecydujesz jak często to będzie miało miejsce i jak długo tam pozostanę. Na szczęście jesteś pojedunczym egzemplarzem i twoje ujadanie za wiele nie wnosi.
P.S.
Nie mam ochoty ani siły więcej z wami tu się taplać w tym waszym szambie, więc sobie darujcie wasze tępe odzywki i zaczepki!
A co mu teraz "xkasia95" zawiniła.....? Po kilku ostatnich postach tego czubka specjalista mógłby już się pokusić o diagnozę.
....albo po prostu w jakiś oddział zamknięty dla psychicznie chorych w ramach terapii podłączono do sieci....byłbym za tym żeby przed włączeniem komputera musieli zażywać obowiązkowo swoje leki....
ZSGifMan
może pierw idź do psychologa i psychiatry i spytaj się czy homoseksualizm jest zboczeniem/dewiacją zamiast wypisywać swoje domowe mądrości i przy okazji poproś o pomoc dla siebie.
ZSGifMan
nie ma sensu dyskusja z osobą bez kultury, szanując innych szanujesz siebie. To co tu wypisujesz to zwykły akt upodlenia samego siebie i desperacja zapewne z powodu jakiś prywatnych urazów lub trollowania.
Proszę tylko nie wypisywać kłamstw, bo idąc do psycholog, psychiatry czy seksuologa nikt nie usłyszy bredni wypisywanych przez ciebie.
"Na pewnego endeka":
"Próżnoś repliki się spodziewał
Nie dam ci prztyczka ani klapsa
Nie powiem nawet pies cię je*ał
Bo to mezalians byłby dla psa"
Tuwim jest dobry na wszystko :) Więc ode mnie mała fraza do znanego utworu.
Wy, internetowe trolle. Których tu próżność moja karmi.
I homofoby i głupole co w nocy śnią o męskiej łaźni.
Świętoszkowaci pederaści co chętnie nadstawiają pupę.
I ci których to niby drażni- całujcie wy mnie wszyscy w dupę.
pozdrawiam
Hahahahahahahahahahahaha!!!! Jesteś świetny =] Ten też znam.Tuwim to najlepsze co znalazłem do nauki niuansów języka polskiego.
AleTy,ty masz talent1 Ja moge pisać mniej lub bardziej poprawnie ,ale rymować nie potrafię,i jeszcze do tego tak celnie ;-)