http://www.americanworldpictures.com/trailer.htm?title=FLESH%20WOUNDS&mUrl=trail ers/flesh_wounds_320.flv
Nie narzekam, chociaż nie wygląda najlepiej.
I do tego Hercules w roli głównej :/ Nie najlepiej to i tak pochlebna ocena tego filmu bazując na zwiastunie. Problem mój jest taki, że pomimo swych 27 lat nadal lubię oglądać filmu gdzie zabijają cyborgi, stworki i tym podobne maści nawet jeśli widzę tak słaby zwiastun pewnie jak nadarzy się okazja obejrzę film na pewno :(. Projekt Apex i Project Shadowmaster-3 to moje ostatnie powroty do VHS, które miały o wiele więcej takowych filmów i nie były one robione za przysłowiową 1 zł a dość solidnie się przykładano. :) jak obejrzysz napisz ocenę ja zrobię tak samo :)
Coś mi się wydaję, że nie prędko po ten tytuł sięgnę, pomimo sentymentu tak do "Predatora", jak i "Herkulesa" Sorbo. :)
Ostatnio trafiłem na dwa starsze tytuły - "Maszynę śmierci" (pomysł fajny, ale głupio wykorzystany, kilka fajnych smaczków) i "Galaktykę grozy" (bardzo głupie, ale przez to bardzo fajne). Fajnie gdyby ten film miał podobny poziom, ale po zwiastunie modlę się tylko by nie osiągnął poziomu Asylum i SyFy channell.
Dzięki za te tytuły! :)
tragedia, nawet nie na poziomie serialowym...oglądałem wiele "produkcji" klasy b, c i sam nie wiem jakich ale to jest szczyt szczytów, fakt, że widać zaślepki w spluwach a część z nich wygląda jak asg (a nie strzelają z nich więc pewnie to jest asg) tylko dokłada "wrażeń"... dałem 1, a rzadko daję 1...
Uciekać od tego filmu jak najdalej, beznadziejna gra aktorska nielogiczność, sceneria z filmów dokumentalnych a realna akcja to dwie inne sprawy. Wszystko tu jest na najniższym poziomie od obsady po wykonanie. Jedyny aktor, ktory się obronił to "Bokeem Woodbine" nie rozumiem po co on grywa w takich filmach(kasa oczywiście) ale nie powinien narzekać na brak propozycji bo je dostaje. 1/10 to jedyna rozsądna ocena dla tego filmu.