Tom Hanks rozważa powrót do postaci Forresta Gumpa, która 13 lat temu przyniosła mu wielką sławę.
Tom Hanks jako Forrest Gump
Gwiazdor, który za rolę Gumpa dostał w 1994 roku drugiego Oscara w swojej karierze, jest podobno zainteresowany projektem sequelu komedii, podobnie, jak Gary Sinise ? odtwórca postaci porucznika Dana.
Jak donosi strona CinemaBlend.com, producenci Steve Tisch i Wendy Finerman doszli do ugody z twórcą historii "Forresta Gumpa" Winstonem Groomem i pracują nad scenariuszem sequelu autorstwa Erica Rotha na podstawie drugiej powieści Grooma "Gump & Co.". W jednej z najbardziej zaskakujących scen nowego filmu Gump próbuje rozbudować swoje przedsiębiorstwo krewetkowe i zaczyna obracać się w kręgach najbogatszych i najbardziej wpływowych osób, gdzie spotyka prawdziwego Toma Hanksa.
Czy uważacie że powinno sie robić 2 część tego filmu?Czy moze okaze sie klapą jak nagi instykt@?Bardzo prosze o wasze opine!!!
Powiem tyle - nie popieram. Chyba,że dorówna pierwszej części, ale to chyba niemożliwe.
Stary - po co zakładasz kolejne tematy? Wystarczy jeden napisany przez "gosik z", a jak chcesz coś dodać to masz funkcje odpowiedz, a nie zakładasz temat o tej samej treści hehehe... troche porządku, bo potem robi sie niezły messsss... luzuj hhe
Przez przypadk walnęłem ten drugi temat chciałem go usunąć ale nie dało rady po co wystawiać tylko jeden temat jak można zrobić dwa to daję większą swobode wypowidzi nie musisz sie ograniczać tak pomyśl sobie że w TV byłby tylko jeden kanał który wkółko puszcza klan albo modę na sukces.Każdy może założyc na tej stronie to co mu się podoba i z czym się chce podzielić więc
twój argument wydaje mi sie bezpodstawny.