Czy waszym zdaniem ten film byłby lepszy gdyby zagrał w nim Johnny Depp zamiast Hanksa?
Bo moim tak.
Myślę, że nie. Deep'a kojarzę tylko z filmami, na których mogę się pośmiać itd. Część z nich to naprawdę świetne filmy, lecz tytułowy bohater potrzebował, aby ten kto go zagra stworzył mu prawdziwą, indywidualną postać. Johny stworzył taką otoczkę wokół siebie, która uniemożliwia mu zagranie w poważnych produkcjach. Tom Hanks jak dla mnie nadawał się idealnie do tego filmu. :)
Depp do tej roli zupełnie nie pasowały, Lubie Deppa ale dla mnie Hanks zawsze będzie grał pierwsze skrzypce.
Hanks wcielil sie rewelacyjnie w postac Foresta.
Depp gra zazwyczaj inteligentne postacie i moim zdaniem nie pasowalby do tej roli.
Chociaz z drugiej strony jest swietnym aktorem wiec na pewno poradzilby sobie z rola Foresta ale nie sadze aby lepiej niz Hanks.
A tobie Kruszynka polecam obejrzec "Donnie Brasco","Blow" i "Sekretne okno"
Widziałam te filmy. Niepoprawnie napisałam, wg mnie stworzył wokół siebie taką otoczkę, wg mnie! I nadal uważam, mimo również poważnych produkcji, że nie nadawałby się do tej roli. :)
Wiem co masz na mysli, Deep potrafi sie wcielic w role kazdego wariata, ktorego mu kaza zagrac... niemniej,,, tu go jakos nie widze.. Nie przepadam za t. Hanksem, ale jakos nie mam faworyta do tej roli. Oddam mu honor, gdyz zagral wysmienicie... dal wszystko z siebie
Tak masz racje,Depp potrafi się wcielić w role każdego wariata,ale jak wiemy Forrest wariatem nie był.
Na pewno Depp świetnie poradziłby sobie z tą rolą. Nie wiem czy film byłby lepszy czy nie..i niestety raczej się nie dowiemy :)
Natomiast ja chętnie bym zobaczyła jak DiCaprio odegrałby tą rolę :)
Obaj są świetnymi aktorami.
Tyle że grali w różnych filmach i dość ciężko ich porównać.
Skoro już macie takie dziwne marzenie kto powinien być główną postacią w tym film to ja chciałbym zobaczyć Franka SInatre.
Szczerze mówiąc to wyznaję jedną zasadę, że nie wyznaję " a co by było gdyby ', więc uważam, że jest dobrze, tak jak jest. ;)
Po pierwsze: Zzieleniałbyś/abyś z zazdrości, że można tak wyglądać, a po drugie,: nie wysłałabym ci aktów. ;D
Coś jeszcze?